UĞURDAĞ FUARI DEĞERLEDNİRDİ

7-12 Ekim tarihleri arasında düzenlenen 42. MODEF EXPO Uluslararası Mobilya Fuarının değerlendirmesi düzenlenen basın toplantısıyla yapıldı.

Et ve Süt Kurumu'ndan Et Fiyatlarına Yüzde 25 Zam Et ve Süt Kurumu'ndan Et Fiyatlarına Yüzde 25 Zam

MODEF yönetiminin katılımıyla fuar sonuçlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan MODEF Yönetim Kurulu Başkanı ve İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yavuz Uğurdağ, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın da ziyaret ettiği fuarın geçen hafta Cumartesi bittiğini söyledi.

23 BİN KİŞİ ZİYARET ETTTİ

Fuarı 23 bin kişinin ziyaret ettiğini belirten Başkan Uğurdağ, "7-12 Ekim tarihleri arasında düzenlenen fuarımızı; 17 bin 375 profesyonel yerli ziyaretçi, 2 bin 306 profesyonel yabancı ziyaretçi ve 2 bin 685 biletli olmak üzere 22 bin 366 ziyaretçi ziyaret etmiştir.

YABANCI ZİYARETÇİ ARTTI

Bu rakamlara baktığımızda özellikle yabancı ziyaretçi sayısında %15 gibi bir artış gerçekleşmiştir. 94 ülkeden fuarımıza yabancı ziyaretçi geldi. Geçen sene yapmış olduğumuz Modef Exfo'dan %15 daha iyi.

Zaten Modef Expo fuarlarında yurtdışı organizasyonuna çok önem veriyoruz. Odaklanmamız gereken nokta ihracat ve profesyonel ziyaretçi oldu. Fuara katılan firmalarımızın memnuniyeti %70'lerde" dedi.