Süper Lig'de 33. hafta heyecanı tek maçla başlıyor Süper Lig'de 33. hafta heyecanı tek maçla başlıyor
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta lider Hatayspor'un 3, ikinci Yeni Malatyaspor'un 2 puan kaybettiği haftada Turgutlu'ya konuk olan Bordo Beyazlılar, rakibinin bir devreyi 10 kişi oynadığı maçta sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı.
TURGUTLU'NUN GOLLERİ PENALTIDAN
Sadullah'ın penaltı golüyle öne geçen Turgutluspor'da, golün sahibi Sadullah 44'te direk kırmızı görerek takımını 10 kişi bıraktı. 61'de Cem ile beraberliği yakalayan İnegölspor, 72'de yine penaltıdan bu kez Gökhan'ın ayağından kalesinde golü gördü. Bordo Beyazlılar bu gole 3 dakika sonra Samet ile cevap verse de galibiyet golünü bulamadı ve altın değerinde 2 puanı sahada bıraktı.
STAT: 7 Eylül
HAKEMLER: Burak Taşkınsoy xx, Doğuş Darık xx, Vedat Demir xx
TURGUTLUSPOR: Metin x, Hasan Engin xx (İbrahim dk. 59 x), Özkan xx, Sabit xx (Mehmet Ali dk. 63 xx), Barış xx, Gökhan xx (Özcan dk. 81 x), Sadullah xx, Abdullah xx, Selçuk xx, Ferdi xx, Hüseyin xx
İNEGÖLSPOR: Ali x, Alişan xx, Bilal xx, Raif xx (Mehmet Menderes dk. 83 x), Berkay xx, Çağdaş x (Cem dk. 46 xx), Ali Akburç xx, Erdinç xx, Emre xx, Mümin x (Samet dk. 64 xx), Eray xx
GOLLER: Sadullah (dk. 10 pen.), Gökhan (dk. 72 pen.) (Turgutluspor), Cem (dk. 61), Samet (dk. 75) (İnegölspor)
KIRMIZI KART: Sadullah (dk. 44) (Turgutluspor)
SARI KARTLAR: Özcan, İbrahim, Hüseyin Engin, Ferdi, Özkan, Selçuk, Sadullah (Turgutluspor), Ali Akburç, Ali Türkan, Eray (İnegölspor)
HAFTANIN SONUÇLARI
Aydınspor 1923 - Yeni Malatyaspor:1 - 1
Gümüşhanespor - Kartalspor: 2 - 1
Kırklarelispor - Hatayspor: 3 - 1
Pendikspor - Dardanelspor: 2 - 1
Sarıyer - Giresunspor: 1 - 2
Tarsus İdman Yurdu - Gaziosmanpaşa: 2 - 2
Turgutluspor - İnegölspor: 2 - 2
GÖZ-GÖZ BUGÜN OYNAYACAK
2.Lig Beyaz Grupta bugün iki maç oynanacak. Göztepe sahasında Anadolu Selçukluspor'u ağırlarken; Tokatspor ile Çankırıspor karşı karşıya gelecek.
.