Fikret Fidan yeni yönetimini açıkladı İYİ Parti İnegöl İlçe Başkanı Fikret Fidan bugün yeni yönetimi ile birlikte basın mensuplarıyla bir araya geldi. Barış Pınarı harekatı hakkında konuşan İYİ Parti İnegöl İlçe Başkanı Fikret Fidan "Ülkemiz sınırlarının güvenliğini sağlamak hemde ülkemiz ve bölge ülkeleri için tehdit oluşuran terör koridorunu ortadan kaldırmak adına başlatılan Barış Pınarı harekatına destekliyoruz. Mehmetçiklerimizin burunları dahi kanamadan görevlerini bitirerek yuvalarına dönmelerini yüce Allah'tan niyaz ediyorum. İYİ Parti olarak devletimizin kahraman askerlerinin yanında olduğumuzu ifade ediyoruz. Bu uğurda şehadet şerbetini içen şehitlerimize Allah'tan rahmet yaralı gazilerimize acil şifalar diliyorum" dedi.

YENİ YÖNETİMLE BİR ARAYA GELDİ

Partiyi daha ileriye götürmek istediğini ifade eden Fikret Fidan "Bu akşam yeni yönetimi sizinle tanıştırmak için bu toplantıyı yapmış bulunmaktayız. 2 aydan beri yönetim kurulu olarak toplantılarımızı yapmaktayız. Halledilmesi gereken bazı işler olduğundan dolayı bu işin resmileşmesi gecikti. Onursal başkanımız burada Müfit Besler burada partimizde emekleri çok. Birşeyi sıfırdan oluşturmak kolay değil biz bir nevi hazıra geldik. Ben arkadaşlarımız adına teşekkür ediyorum. Bugünden itibaren partimizi biraz daha ileriye götürmek istiyoruz. "

MECLİS ÜYELERİ YÖNETİMDE

Tüzük değişikliği sonrası meclis üyelerini de yönetime aldıklarını belirten Fidan "Eski yönetimden arkadaşlarımız da oldu, tüzük değişikliği sonrası meclis üyesi arkadaşlarımızı yönetimimize aldık.Bizim niyetimiz İnegöl insanına hizmet etmek. Yapısı bir şekilde muhalefet edeceğiz. Neticede biz muhalefetiz ama yanlış olan şeyleri kırmadan söyleyeceğiz. İYİ Parti bundan sonra sahada olacak elimizden geldiğince insanlarımıza ulaşacağız. Muhalefet olarak iyi işlerin olması adına iktidarı zorlayacağız. "

YENİ YÖNETİM AÇIKLANDI

Ordu'da İYİ Parti Rüzgarı: Enver Yılmaz Kimdir Ordu'da İYİ Parti Rüzgarı: Enver Yılmaz Kimdir

Fikret Fidan ilçe başkanlığında yönetim kurulunda şu isimler yer aldı; Ahmet Taylan Sezer, Bülent Ergül, Cemal Örenli, Cemal Havanlı, Dursun Öztürkoğlu, Eray Soral, Ersoy Durmuş, Fahrettin Baykan, Filiz Öztürk, Hatice Göksoy,İsmail Karaman, İbrahim Şimşek, Mine Ezim Parlar, Mehmet Kerimoğlu, Metin Kaya, Muammer Karaca, Neşe Gökmen, Olgun Yüksel, Özlem Namlıoğlu, Ramazan Korkmaz, Regaip Korkmaz, Sadık Erduğan, Sevda Özcan, Soner İzci, Tuncay Yalanız, Uğur Acar, Yavuz Sümer, Ahmet Döğen, Ayşe Çalışır, Cengiz Atış, Fikriye Susam, Hasan Rupçuz, Özkan Güngör,Yüksel Acar