Kütahya'da oylar yeniden sayıldı, işte son durum! Kütahya'da oylar yeniden sayıldı, işte son durum!

SAADET MECLİSE

Bursa Atatürk Stadyumu meydanında Bursalılarla buluşan Karamollaoğlu, konuşmasının başında beyaz güvercin uçurdu.

"İnanıyorum ki bu seçim neticesinde partimiz mecliste en güçlü parti olarak temsil edilecek" diyen Karamollaoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bunu şu anda görüyorum. Neden bu kadar kesin konuşuyorum; seçimlerden önce 1 buçuk seneye yaklaştı, görev benim omuzlarıma yüklendi. Türkiye nasıl bir ortamda? Bu problemleri neden yaşıyoruz? Bu konularla ilgili konferanslara başladık. Bizim dışımızda bulunan kesimler bize kulak vermeye ve 'Ne kadar güzel şeyler söylüyorsunuz, bu güne kadar neredeydiniz?' demeye başladılar. Biz de, 'Biz Türkiye'deydik siz bize kulak vermiyordunuz' dedik. Türkiye'de şimdi bir baskı havası var. Özellikle memur, esnaf, devlette bir yerde işçi olarak çalışanlar kanaatlerini belirtmekte korkuyorlar. Esnafın tepelerine müfettişler geliyor, seslerini çıkaramıyorlar."

AZİZ YILDIRIM ÖRNEĞİ

Fenerbahçe'de başkan değişikliğini örnek vererek 24 Haziran seçimlerinde değişim yaşanacağını ifade eden Karamollaoğlu, "Aziz Yıldırım Bey Fenerbahçe'ye hizmetler yapmış bir kişi. Çok uzun bir zaman yönetimden ayrılmak istemedi. Bu kongrede 4 bine 16 bine oyla seçimi kaybetti. Bir değişiklik meydana geldi ve bu değişiklik hissedilmiyordu. Dip dalga oluşmuştu, farkına varamadılar. Bu seçimlerde dip dalga Saadet Partisi için su yüzüne çıkacak. Fikirler değişecek" dedi.