Türkiye'deki çocuk sayısı açıklandı, en çok çocuk hangi ilde var? Türkiye'deki çocuk sayısı açıklandı, en çok çocuk hangi ilde var?

SEYİRCİDEN TAM NOT ALDI

24 kişilik kadrodan oluşan oyun İnegöl izleyicisinin yoğun ilgisi ile karşılandı. Hakan Türkyılmaz'ın yönettiği oyunda oyuncular Ayşenur Göktürk, Emrullah Ökmen, Haşim Aydın, Javair Eva Derviş, Leyla Ismiev, Nefise Elif Abdulashvili, Sudenur Öcal, Rüstem Ahmet Gözübüyük, Safa Mıtış, Sarp Yunus Üzülmez, Serdar Bingül, Sezer Aydınlık, Tolga Baktimur, Uğur Cida, Vural Özmen, Yaren Öz, Ferhat Gül, Doğukan Doğru ve Elif Güçtürk seyirciden tam not aldı.

OYUNUN KONUSU

Turgut Özakman'a 1979 yılında Büyük Ödül kazandıran Fehim Paşa Konağı, 1908 yılında, 2. Meşrutiyetin arifesinde, Abdülhamit'in son günlerinde geçer. Eski Kabadayı Rasim Baba'nın oğlu Yusuf gölge oyunuyla ilgilenmektedir. Bu durum Rasim Babayı rahatsız etmektedir. Oğlunun da kendisi gibi Fehim Paşa'ya bağlı ünlü bir kabadayı olmasını isteyen Rasim Baba, oğlunu Fehim Paşa'nın konağına götürür. Fakat Yusuf'un karagöz oynatıcısı olduğu öğrenilince, Rasim baba büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Oğlu Yusuf, konaktaki kadınları eğlendirmek için bizzat Fehim Paşa tarafından gölge oyuncusu olarak görevlendirilir. Bir de üstüne Yusuf, Fehim Paşa'nın kızına aşık olunca büyük siyasi karışıklıkların, iktidar kavgalarının ortasında eğlenceli bir olaylar dizisi gelişir.