EVLİLİK OKULU SEMİNERLERİ SONA ERDİ

Özgür Özel’den Şükrü Genç’e çağrı Özgür Özel’den Şükrü Genç’e çağrı

İnegöl Belediyesi'nin Aile Hayatını İyileştirme Derneği (AHİD) işbirliğinde toplumun yapı taşı olan aile müessesesinin önemini ortaya koymak adına Kasım ayında başlattığı Evlilik Okulu seminerleri geçtiğimiz hafta sona erdi. Haftalarca süren eğitimlere katılan evli ve nişanlı çiftler, aile müessesesinin önemini ve doğru aile kavramının ne olduğunu bu eğitimlerle öğrendi.

Eğitimlerin sona ermesinin ardından, dün akşam yaklaşık 30 çift sınava tabi tutuldu. Sani Konukoğlu Konferans Salonunda 20.30'da başlayan sınavda, eğitimler boyunca anlatılan derslerden 20 soru çiftlere soruldu. Eğitimler boyunca; İnegöl Müftüsü İsmail Hatipoğlu'nun "Eşlerin Birbirlerine Karşı Hak Ve Vazifeleri", Psiko Hekim Araştırmacı Yazar Abdülaziz Yılmaz'ın "Dijital Hayat ve Mahremiyetler", Araştırmacı İlahiyatçı Yazar Halil Atalay'ın "Ailede Manevi Eğitim ve İbadet Hayatımız", Psikolog Yılmaz Gürkan'ın "Ergen Psikolojisi", GİMDES Kimyager Ali Rıza Kurum'un "Helal Gıda Doğal Sağlıklı Beslenme", Eğitimci İsmail Güler'in "Salih Evlat Nasıl Yetiştirilir" ve "İş Hayatının Kadınlar Ve Aile Üzerindeki Sosyal Ve Psikolojik Sonuçları", Eğitimci Yazar Halit Ertuğrul'un "Aile İçi İletişim", Medrese Alimleri Vakfı Başkanı Tayyib Elçi'nin "Ailede Mahremiyet ve Tesettür" seminerlerine katılan çiftler, sınavda en yüksek puanı almak için birbirleriyle yarıştı. Her çift, tek bir soru kağıdı ile sınava girdi. Sonuçlar ise önümüzdeki hafta düzenlenen ödül töreninde açıklanacak. İnegöl Belediyesi'nin AHİD işbirliğiyle düzenlediği Evlilik Okulu kapsamında gerçekleştirilen seminerlerin bu haftaki konuşmacısı Eğitimci Yazar Doç. Dr. Halit Ertuğrul oldu. "Aile içi iletişim" konulu seminerde konuşan Ertuğrul, hayattaki en büyük zenginliğin ailedeki huzur olduğunu ifade etti.

İnegöl Belediyesi'nin Aile Hayatını İyileştirme Derneği (AHİD) işbirliğinde toplumun yapı taşı olan aile müessesesinin önemini ortaya koymak adına başlattığı Evlilik Okulu seminerleri sürüyor. Eğitimler kapsamında Cuma akşamı düzenlenen programda, Eğitimci Yazar Doç. Dr. Halit Ertuğrul İnegöllülerle buluştu.