Bursaspor, Afyonspor Maçına Hazırlanıyor Bursaspor, Afyonspor Maçına Hazırlanıyor

İnegöl Online ve Genç Gazete sosyal medya hesaplarında ortak yayınlanan İnegöl'de Ramazan programının konuğu İnegölspor Başkanı Eşref Güç oldu.

İnegölspor Başkanı Eşref Güç İnegölspor'da merak edilen soruların cevaplarını yanıtladı.

İSTEDİĞİMİZ VERİMİ ALAMADIK

İnegölspor'da kadro dışı bırakılan oyuncular hakkında konuşan Eşref Güç "İnegölspor'da gönderilen 3 futbolcu hakkında konuşan İnegölspor başkanı Eşref Güç "Bu futbolcuları Fatih Akyel yollamadı, onun bir suçu yok. Yönetim olarak biz karar verdik. Raif takım manasında problemler çıkardığını ben bunu daha öncede yaşamıştım. O zaman da yönetimde gelen kaptan Mehmet Döngel'di, o zamanlarda Raif ile alakalı baya sıkıntı çekmiştik. Aynı şeyi benim hakkımda Raif'te düşünebilir ama Raif'te takım uyumunu göremiyorum. Kemal ile alakalı belki esneme payı olabilirdi en azından şunu diyebilirdi başkanım jübile yapalım oda biraz çıkışları argo gelince hoşumuza gitmedi bizde böyle karar verdik. Biz bir yandan da bütçeyi düşündük, onlardan çok ümidim vardı Kemal, Bilal, Raif ve kaleci Şener biz bunlarla anlaşırken ne beşten aşağı ne beşten yukarı beşine de paket yaptık İsmail Ertekin zamanında. En çok güvendiğim futbolculardı ama istediğim verimi alamayınca yolları ayırmakta karar kıldık" dedi.

AÇIK KAPI BIRAKTI

İnegölspor Başkanı Eşref Güç kadro dışı bırakılan futbolcular ile alakalı açık kapı bırakarak; "İnegöl burası her şey olabilir ama şuan ki fikrimizde öyle bir şey yok. Bizden sonra yönetim gelir bu futbolcuları affeder çalıştırır bilemeyiz belki biz de karar değiştirebiliriz. Hayatta her şey var" ifadelerini kullandı.