HAM YOL ÇALIŞMALARI

İnegöl Belediyesi, ilçe halkının refahını yükseltecek çalışmalarına da aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Ertuğrulgazi Mahallesinde Adıgüzel, Hazal, Nurbay ve Rüzgar Gülü Sokaklarda ham yol çalışmaları gerçekleştiriliyor.

TBMM 552 personel alacak TBMM 552 personel alacak

ÖNCE ALT YAPI

Belediye Başkanı Alper Taban, devam eden ham yol çalışmalarını yerinde inceledi. İnceleme sırasında bir açıklama da yapan Başkan Taban,

"Şehrimizde sürdürdüğümüz çalışmalarla ilgili kamuoyunu bilgilendirmek adına Ertuğrulgazi Mahallemizde bir toplandık. Burada ham yol çalışması yapıyoruz. Tabi pek çok mahallemizde yapmamız gereken işler var ama bunları sırası geldikçe ve alt yapı ihtiyaçları giderildikçe üst yapı ihtiyaçlarına doğru gidiyoruz.

Burada da yaklaşık 850 metre uzunluğunda bir yolun önce ham yol olarak oluşturulması için çalışmalarımızı yürütüyoruz. Ekiplerimiz tarafından zemin değişimleri yapılıyor. Yine bu alanda 8 bin m3 kazı yapılırken, 13 bin ton alt temel malzemesiyle de dolgu gerçekleştirildi.

150 BİN TL'LİK BİR MALİYETE SAHİP

Yaklaşık 150 bin TL'lik bir maliyete sahip. Bunlar muhakkak suretle yapılmak zorunda. İhtiyaçları gidermek durumundayız. Ama dediğim gibi önce alt yapı ihtiyaçları ve sonrasında üzerindeki üst yapı ihtiyaçları... Şehirleşme hızına paralel olarak da bunları gerçekleştirmek durumundayız. İnşallah vatandaşlarımızın refahını, standardını onların isteklerini karşılayacak şekilde arttırmak istiyoruz" dedi.