AXA Sigorta Efeler Liginde 5 hafta geride kaldı. Pandemi kuralları çerçevesinde seyircisiz oynanan ligde, İnegöl Belediyespor yeni sezona iyi bir başlangıç yaptı.

Belediyespor ilk hafta sahasında ağırladığı şampiyonluk adaylarından Ziraat Bankkart takımına 3-0 mağlup olduktan sonra sırasıyla Solhan, Bursa Büyükşehir Belediyespor, Arhavi ve Sorgun karşılaşmalarından galibiyetle ayrılarak hem 4 maçlık bir seri başlattı hem de ilk 5 haftada 4 galibiyet elde ederek Efeler Ligi tarihindeki en iyi başlangıcına imza attı. İnegöl Belediyespor, bu sonuçlarla ligde 15 puanlı Halkbank ve 13 puanlı Spor Toto'nun ardından 11 puanla 3'üncü sırada yer aldı.

Belediye Başkanı ve Belediyespor'un Kulüp Başkanı Alper Taban, "Yeni sezon öncesi hem teknik kadromuz hem sporcularımız güzel bir hazırlık dönemi geçirdiler. Yöneticilerimizin de her an yanlarında olduğu takımımız, bu birlikteliği sahada aldığı galibiyetlerle taçlandırdı. Gurur duyulacak bir tablo ortaya çıktı."

"Efeler Liginde tarihimizin en iyi başlangıcına imza attık. İnşallah bundan sonraki haftalarda da bu çizgide devam ederek sezon sonunda hedeflerimize ulaşacağız. Ben tüm sporcularımızı, teknik heyetimizi, yöneticilerimizi bu başarılarından dolayı kutluyorum. Başarı bir ekip işidir. Aynı inançla hep birlikte yürümeye devam edeceğiz." dedi.

Bu arada İnegöl Belediyespor, ligin 6. hafta maçında Fenerbahçe HDI Sigorta ile karşılaşacak. Burhan Felek spor salonunda yarın oynanacak olan mücadele saat 18.00'de başlayacak.

HAFTANIN PROGRAMI

Bursa Büyükşehir Belediyespor-Haliliye Belediyespor

Sorgun Belediyespor-Halkbank

Tokat Belediye Plevne-Spor Toto

İsmail Kartal: Güçlü oyunumuzla rakibimizi yenmek istiyoruz İsmail Kartal: Güçlü oyunumuzla rakibimizi yenmek istiyoruz

Fenerbahçe HDI Sigorta-İnegöl Belediyespor

1 Ekim Perşembe:

Solhanspor-Galatasaray HDI Sigorta