SALONİ ZİRVEDE

Türkiye'de ihracatın lokomotiflerinden olan mobilya sektörü 6-11 Kasım tarihleri arasında CNR Expo Yeşilköy'de bir araya gelmişti. Yabancı ilgisinin yoğun olduğu ve 85 ülkeden ziyaretçilerle VIP alım heyetlerinin ağırlandığı fuarın iş hacmi 1 milyar doların üzerine çıktı.

CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık ve Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) iş birliğinde düzenlenen fuarda, mobilya sektörünün lider ülkeleri İtalya, Almanya, Avusturya ve İsviçre'nin yanı sıra sektörün hedef pazarları olan Suudi Arabistan, Irak, Kuveyt, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri'nin de aralarında bulunduğu 85 ülkeden ziyaretçi ve VIP alım heyetleri ağırlanmıştı. Türkiye mobilya sektörünün yüzde 75'ini temsil eden 350 markanın yer aldığı fuarda özellikle yabancı alıcıların yoğunluğu dikkat çekmişti.

MOSDER, katılımcı ve ziyaretçi bakış açısı ile FURNITURE İSTANBUL Fuar etkinlik ölçümü araştırma sonuçlarını açıkladı. 6-11 Kasım CNR CNR EXPO 2018'in en çok beğenilen markası Saloni oldu. Saloni Ticari amaçlı ziyaretçilerin en çok beğenisini alan marka olurken, bireysel amaçlı ziyarette bulunan müşterilerin de yüksek beğenisini alarak zirvede yer aldı.

Ticari amaçlı ziyaretçilerin beğenisinde, Saloni'nin ardından Yataş ve Teleset sıralamada yer alırken, bireysel amaçlı ziyaretçilerin beğenisinde de Saloni ile birlikte Bellona, İstikbal, Enza Home ve Fatih Kral sıralamada yer aldı.

İnegöl'de İhracat Şampiyonları Belli Oldu! Mobilyada İpi SALONİ Göğüsledi İnegöl'de İhracat Şampiyonları Belli Oldu! Mobilyada İpi SALONİ Göğüsledi