24 SAAT KONTROL VAR

Kentte huzur ve asayişi sağlamak amacıyla başarılı çalışmalara imza atan İlçe Emniyet Müdürlüğü, Bursa-Ankara karayolu üzeri İnegöl girişinde 24 saat çalışma esasına göre uygulamalarını gerçekleştiriyor.

Rehber Kavşağı olarak bilinen bölgede vatandaşın huzur ve güvenliği için uzun zamandır uygulama yapılıyor. Birçok ekibin vardiya şeklinde nöbetleşe görev yaptığı kontrol noktasında, durdurulan araçlar titizlikle aranırken, sürücüler ile araçta bulunan diğer şahıslar GBT kontrolünden geçiriliyor.

DOSTA GÜVEN, DÜŞMANA KORKU

Murat Kurum 3 ilçede vatandaşlara seslendi Murat Kurum 3 ilçede vatandaşlara seslendi

Denetimler; şüphelilerin bulunması, suç ve suç unsurlarının tespiti, muhtemel bir eylem yapmak için gelen terör örgütü üyelerine mani olmak amacıyla gerçekleştirilen çalışmayla emniyet güçleri dosta güven, düşmana korku salıyor.

Denetimlerde, personelin can güvenliği de ön planda tutulurken, günlük 400 araç denetlenirken; bin kişinin GBT sorgulaması yapılıyor. Sorgulamalarda bu kişiler arasından çeşitli suçlardan aranan şüpheli şahıslar yakalanarak adli mercilere sevk ediliyor. Ayrıca denetimden geçirilen araçlara eksiklerinden dolayı cezai işlem uygulanıyor.