Nasıl belediye başkanı olabilirim? Adım adım belediye başkanı olmanın yolları Nasıl belediye başkanı olabilirim? Adım adım belediye başkanı olmanın yolları

Bağımsız Türkiye Partisi İlçe Başkanı Adnan Ordu, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Öncelikle yerel seçimlerin ülkemiz için hayırlı olsun. Seçimlerin üzerinden 15 günü aşkın bir zaman geçmesine rağmen şaibelerle uğraşan iktidar ve ana muhalefeti izliyoruz"

ADALETSİZ DAĞITIM

"İktidarın oy kaybının çeşitli sebepleri var. Emeklilik şartları oluşup da emekli edilmeyenler ilk sırada. Hak ettikleri emekliliğe ve emekli maaşına ulaşamadılar. Asgari ücretlinin geçim derdi, ev kirasını bile ödeyemez hale gelmesi bir başka sebep. Yani milli gelirin adaletsiz dağıtımı iktidara oy kaybettirdi. Milli gelirin %80'i nüfusun %20'sine gidiyor. 81 milyon insanın %20'si zengin ver refah içerisinde, %80'i ise sefalet içerisinde yaşıyor."

ASGARİ ÜCRET 5 BİN TL OLMALI

"Genel Başkanımız Prof.Dr.Haydar Baş, 5 bin TL asgari ücret dediğinde bazılarının işine gelmedi. Nasıl verecek dediler. Oysa dinlemiş olsalardı bugün bu yaşanılan kriz yaşanmayacaktı. Bu ülkenin kaynakları 3,5 katrilyon dolardır. Bunları özelleştirmeyecek kamulaştıracağız. Millete hizmet olarak harcanacak. Sağlıkta 1 TL bile ödemeyecektik, köprülerden ücretsiz geçecektik. Kaynaklardan bu ülkenin iş adamları faydalanacaktı. Nasıl mı? Vergiler otomatikman düşecekti. SGK primleri kaldırılacaktı. İş kuracak olanlara sıfır faizli krediler verilecekti. Esnafa, çiftçiye sen üret, devlet bunun alım garantisini veriyor denilecekti. Milletimiz bu ekonomi programını idrak etmeli. Kapitalist düzene, faiz lobisine kaybetmemeli. Torunumuzu bile borçlandırmış durumdayız. İktidar sağa sola savrulacağına milletimizin refahına, ekonomiye odaklanmalı. Adilane yaşamak her canlının hakkıdır ve bunu sağlayacak olan seçilmiş iktidardır"