Bursa’da minikler bu merkezde uzayı yaşıyor Bursa’da minikler bu merkezde uzayı yaşıyor
BURSANIN EN ÖNEMLİ EĞİTİM YATIRIMI
Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsü’ndeki Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, sona eren 2013-2014 eğitim öğretim döneminde öğrencilere kapılarını açmıştı. Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsü’nün sadece İnegöl’de değil, Bursa’daki en önemli eğitim yatırımlarından biri olduğunu söyledi.

Şahin, Milli Eğitim Bakanlığı Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü nezdinde yapılan girişimler sonucunda, Mesleki Eğitim Kampüsü’ndeki 3 okulun daha önümüzdeki eğitim öğretim döneminde çeşitli alanlardaki bölümlerle hizmete açılacağını açıkladı.

İNEGÖL’ÜN GURURU
24 derslikli Hacı Sevim Yıldız 2Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Anadolu Meslek Programı ve Anadolu Teknik Programı alanlarında bölümler açılacağını bildiren Şahin, “Bu okulumuzda makine teknolojisi, metal teknolojisi, mobilya ve iç mekân tasarımı alanı, motorlu araçlar teknolojisi, tesisat teknolojisi ve iklimlendirme alanlarında, İngilizce karma eğitim verilecek” dedi.

Hüseyin Şahin, 24 derslikli Hacı Sevim Yıldız 3 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde büro yönetimi alanı, muhasebe ve finansman alanı, pazarlama ve perakende alanlarında çeşitli bölümler açılacağını bildirdi. Hüseyin Şahin, 4 nolu okulda 10 derslikte ise turizm sektörüne yönelik eğitim verileceğini açıkladı.

3 YENİ LİSE
Şahin, “Yeni eğitim öğretim yılında İnegöl üç liseye daha kavuşmuş olacak. Toplamda 64 derslik daha hizmete giriyor. Her geçen gün büyüyen ve gelişen İnegöl’de doğal olarak derslik açığı da hızla artıyor. Hem genel merkez, hem yerel düzeyde İnegöl’ün başta eğitim olmak üzere diğer alanlardaki ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz” diye konuştu.