OKUMAK EĞLENCELİDİR

Elit Grup Okulları Öğrencileri, Geçen yıl İnegöl AVM'de 1. sini yaptıkları kutlamalarla kitaba ve okumaya dikkat çekmişlerdi. Bu yıl da öğrenci ve velileriyle buluştular. "Okumak eğlencelidir ." fikrinden yola çıkarak kitabı, okumayı eğlence ile buluşturdular. Öğrenciler , akıl oyunları, ingilizce oyunları, ebru ve robotik kodlama standlarında oyunlar oynarken "resmini yap izin kalsın " diyerek öğrenciler hep birlikte resimler yaptılar.

Müşerref Muzaffer Samda İlkokulu'ndan Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasında Büyük Başarı Müşerref Muzaffer Samda İlkokulu'ndan Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasında Büyük Başarı

"KİTABIM KİTABIN OLSUN"

Anaokulu öğretmenlerinin keyifli anlatımları ile masallar dinlendi. Tekerleme Çadırında tekerlemeler söylenirken kahkahalar havada uçuştu. Kitap okumanın değerine ve her yerde okunabileceğine vurgu yapmak için de " Kitabım kitabın, kitabın kitabım olsun." sloganıyla tüm öğrenci ve velilerle birlikte kitap okundu ve isteyenler birbirleriyle kitaplarını değiştiler. Klasik müzikle kitaplar okundu,hareketli müziklerle de danslar edildi, oyunlar oynandı. İlköğretim Haftası etkinliklerine de böylece canlı, renkli bir başlangıç yapmış olduklarını da ifade etttiler.