İnegöl Belediyesi'nin bünyesinde konaklama ve spor anlamında etkin çalışmalara imza atan DOSTUM, kamp denilince akla ilk gelen mekanlar arasına adını yazdırdı. Doğayı ve sporu sevenleri, alternatif spor branşlarıyla buluşturan ve bu alanlarda kendini geliştirmek isteyenler için ideal bir merkez olan DOSTUM, birbirinden farklı ve özel gruplara alternatif spor deneyimleri sunuyor.

BUNGALOV EVLER VE KAMP ALANLARIYLA KONAKLAMA HİZMETİ

İnegöl'ün turizme açılan kapısı olan Doğa Sporları ve Turizm Merkezi (DOSTUM), bungalov evleri ve kamp alanlarıyla konaklama hizmeti sunmaya devam ediyor. Bursa Disleksi Özel Eğitim Merkezi de kamp için DOSTUM'u tercih etti. Merkezde eğitim gören 38 çocuk, beraberindeki eğitimcilerle birlikte Doğa Sporları ve Turizm Merkezi'nin Yeniceköy Mahallesinde bulunan tesislerinde konaklayarak kamp yaptı.

Türkiye'nin en iyi takımıyız, Biz şampiyon olacağız Türkiye'nin en iyi takımıyız, Biz şampiyon olacağız

Daha evvel birçok grubu ağırlayan DOSTUM, son olarak önceki gün 38 kişilik Bursa Disleksi Özel Eğitim Merkezi öğrencilerini ağırladı. Grup, DOSTUM kampında doğanın ve kampın tadını çıkardı. Çocuklar bisikletten okçuluğa, yarışmalardan kamp ateşine, masa tenisinden daha birçok aktiviteye kadar farklı alanlarda gönüllerince eğlenme fırsatı buldular. Böylece her mevsim ayrı güzellikleri keşfetme imkanı sunan DOSTUM, misafirlerine unutamayacakları bir gün yaşama imkanı sundu.

Doğa Sporları ve Turizm Merkezi'nin etkin çalışmalarına ilişkin açıklama yapan Belediye Başkanı Alper Taban, "İnegöl Belediyesi her alanda etkin çalışmalar yürütüyor. Biz belediyemizin gücünün her alanda etkin hissedilmesi adına nitelikli çalışmalar yapmaya devam ediyoruz. DOSTUM ekibimiz spor alanında oldukça başarılı bir ivme kazanmış durumda. Sporun birçok alanında büyük başarılar elde ettik. Bunun yanı sıra kamp denince akla gelen ilk merkez olmakta bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. 38 kişilik bir kafileyi ağırladık. Doğayı ve sporu sevenleri bir araya getirmekten ve merkezimizde ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.