Bursa'da kanser vakasının en çok görüldüğü ilçelerin başında gelen İnegöl'de tek Onkoloji Uzmanı olan Adem Deligönül, geçtiğimiz ay Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine atandı.

Deligönül'ün ardından İnegöl'deki kanser hastalarının tedavileri için İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Devlet Hastanesinde dönüşümlü olarak haftanın iki günü doktor görevlendirildi.

Kentteki Devlet Hastanesinde doktor olmasına rağmen kanser hastalarının tercihi önceki doktorları Bursa'da görev yapan Onkoloji Uzmanı Adem Deligönül oluyor. 3 yıl görev yaptığı İnegöl'de başarılı ve ilgi dolu çalışmalarıyla hastalarının güvenini kazanan Deligönül'ü hastaları bırakmıyor.

İnegöl'de tedavi imkanları varken hastaların büyük çoğunluğu Bursa'ya gidiyor. İnegöl'de kemoterapi ünitesinde günlük birkaç hastaya hizmet veriliyor.

Sağlık Bakanı Açıkladı! Bundan Sonra... Sağlık Bakanı Açıkladı! Bundan Sonra...

Bu arada İnegöl'den Uludağ Üniversitesine tedavi için giden başta kanser hastaları olmak üzere diğer kronik rahatsızlıkları bulunan hastalar, İnegöl'den Üniversiteye ücretsiz servis aracı yetkililerden talep ediyor.