ALTYAPI REKABETİ ARTTIRACAK

Açılışa Doğugücüspor yönetimi, teknik ekip, sporcular ve taraftarlar katıldı. Açılışta konuşma yapan kulüp başkanı Refik Sayhan sporculara başarılar dilerken güzel bir sezon geçireceklerine olan inancının tam olduğunu ifade etti. Sayhan yaptığı konuşmada, "İnşallah Süper Amatör Lig'de takıma yeni katılan arkadaşlarla başarılı olacağımıza inanıyorum. Altyapıdan takıma katılacak futbolcumuzla takımda rekabetin artacağından eminim. Yeni sezonun hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

"İYİ KADRO KURDUK"

Doğugücüspor yönetim kurulu üyesi ve eski başkanlarda Mehmet Zakir Taşkaya yaptığı açıklamada: "Bugün sezonu açıyoruz. Bugün bismillah dedik. Mahalle takımı, semt takımıyız bildiğiniz gibi. İyi bir kadro kurduk. Hem yönetim, hem destek, hem aile olma adına, hem de sporcu kardeşlerimizi bir araya topladık. Güzel bir spor camiası var Bursa da. Farklı kulüplerin bir araya gelerek oluşturdukları kültürel zenginlik var. Bu kültürel zenginliğin içinde bir nebze bizimde olmamız keyif veriyor. Hem spora, Hem gençliğe verdiğimiz önem ortada. Ondan ziyade bir proje takımı olmak istiyoruz. Şuan ki bizim temel nedenimiz bu. Kuruluşumuzdan bugüne kadar hep bu adımla yürüdük. Gençliğe, Spora ve mahallemizdeki gençliğe hizmet etmek için biz bu kulübü kurduk. Bugünde projelerimizi hayata geçirmek için bir adım attık. Özellikle tesisleşmeye daha önem vereceğiz.

"KADEME KADEME İLERLEYECEĞİZ"

Tesisleşmenin yanında altyapı U-11 den tutun yukarıya doğru yavaş yavaş, kademe kademe ilerleyeceğiz. Mahallemizde bulunan 3 tane okulun gençlerini alıp o kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için gayret göstereceğiz. İnşallah başaracağız. Yönetici arkadaşlardan gönüllü ve her zaman yanımızda olduklarını beyan ettiler. Bugünde sağ olsunlar bizleri yalnız bırakmadılar. Kazasın, belasız lig geçirmelerini temenni ediyorum. Sporun, kardeşliğin, güzelliğin olduğu bir ortamda inşallah bu kulübü en güzel şekilde bizde temsil edeceğiz. Etmeye gayret edeceğiz.

Ali Koç takıma veda etti! Ali Koç takıma veda etti!

HEDEF PROJE TAKIMI OLMAK

Diğer kulüplerle birlikte inşallah bu güzel atmosferi beraber yaşayacağız. Diğer kulüplerimize de başarılar diliyorum. Umudumuz her şeyden önce kazasız, belasız bir lig atlatmak Ve proje takımı olmak. Defalarca söyleyeceğiz, üstüne basa basada söyleyeceğiz. İnşallah önümüzdeki 3 yıl içinde bunu zaten göreceksiniz. Yavaş yavaş, kademeli, kademeli bunu meyvelerini almaya gayret edeceğiz. Alt yapıdan Spordan gelen, futbolu bilen değerli hocalarımızla çalışacağız. Bunların daha fazla faydalı olacağını düşünüyoruz. Çünkü gençlerimizle ilgililer, içli dışlılar, onların ne istediğini çok iyi biliyorlar. O yüzden daha etkili olacaklarını düşünüyoruz, inşallah hep birlikte başarılı olacağız" dedi.

CUMARTESİ GÜNÜ GRUPLAR BELLİ OLACAK

Doğugücüspor antrenörü Önder Erdoğan açılış sonrasında yaptığı açıklamada "Yeni sezona bugün başlıyoruz. İlk idmanımızı da yapıyoruz. Misafirlerimiz, Altyapı oyuncularımız, A takım oyuncularımız ile beraber yönetim kurulunuz yemek organize etti. Hem tanışma babında hem de ilk idmanımızı ve 2019/2020 sezonunu bugün itibariyle açmış bulunuyoruz. Hepimize hayırlı olsun. Diğer rakiplerimize de başarılar diliyorum. Gruplar belli değil ama cumartesi günü gruplar belli olacak. Şimdiden bütün takımlara başarılar, kazasız, belasız bir sezon geçirmelerini diliyorum. Transferleri yüzde doksan tamamlamış bulunuyoruz. Aramıza yeni katılanlar olacak, belki ayrılanlarda olacak. Bu hazırlık kampı döneminde yapacağımız değerlendirmeler sonrasında eksik bölgelerimize takviye yapacağız. Eksik bölgeler için şuan görüşme yaptığımız birkaç oyuncu var. Yeni sezon herkese hayırlı olsun." Dedi.