ORDUMUZ İÇİN KURAN OKUYUP DUA EDİYORLAR

Okullar ne zaman kapanacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Okullar ne zaman kapanacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor?

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK), Suriye'nin İdlib kentinde rejim güçlerine düzenlediği Bahar Kalkanı Harekatı'nın zaferle sonuçlanması için tüm camilerde sabah namazından önce Fetih Suresi okunurken; öğrenciler asker ağabeyleri için Kur'an-ı Kerim okuyor.

'Örgün eğitimle birlikte hafızlık' projesi kapsamında hafızlık eğitimi alan öğrenciler, sabah derslerine, ordumuzun zaferi için Fetih Suresi okuyarak başlıyorlar. Öğrenciler ayrıca şehitlerimiz için hatim indirdi.

Konu hakkında yapılan açıklamada; "Bahar Kalkanı hareketindeki Mehmetçiklerimizi dua ordumuzla destekliyoruz. Öğrencilerimiz, sabah derslerine, ordumuzun zaferi için Fetih Suresi okuyarak başlıyorlar. Mazlumların gözyaşlarının dinmesi ve bölgemize barış ve huzurun gelmesi için okudukları dualardan sonra gelecekte ülkemizi daha iyi noktalara taşımak için eğitimlerine kaldıkları yerden devam ediyorlar. Geleceğin dünyasında ülke ve millet olarak söz sahibi olmak ve dünyaya huzuru, barışı, kardeşliği getirmek amacıyla daha çok çalışma gayretinde olan öğrencilerimiz şehitlerimiz için de hatimler indirdiler." ifadeleri kullanıldı.