Alınan bilgilere göre; Ortaköy Mahallesinden Hamamlı Mahallesine doğru yaya giden İbrahim K., iddiaya göre husumetlisi tarafından araca alındıktan sonra silahla vuruldu. Bacaklarına isabet eden 8 kurşunla yaralanan şahıs, daha sonra araçtan yola atıldı.

Yol kenarında yerde yatan yaralı, vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen 112 sağlık ekipleri tarafından ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Durumu ağır olan yaralı buradaki ilk müdahalesinin ardından Bursa'ya sevk edildi.

Olayın ardından jandarma ekipleri olayı gerçekleştiren şahsın M.Y., olduğunu tespit etti. Araçla kaçan şahsın bulunması için harekete geçen jandarma ekipleri, emniyetle ortaklaşa çevredeki tarlalık alanda çalışma başlattı.

İlçe Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, yapılan ortak operasyonda şüpheli, ruhsatsız tabanca ve tek kırma av tüfeği ile birlikte dere kenarında saklanırken yakalandı. Şüphelinin yapılan üst aramasında ise bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

Şüphelinin yanında bulunan Ö.Ç., de ekipler tarafından yakalandı. Şahsın, 6 ayrı suçtan arama kaydı olduğu ortaya çıktı. Gözaltına alınan iki şüpheli, karakola götürüldü. Sorgu ve işlemlerinin ardından şüpheliler adliyeye sevk edildi.