Kullanışlı raflar, çeşitli renk ve desen tasarımları, gizli kapaklar gibi özellikleriyle Vivense mutfak dolabı modelleri beklentilerinizi karşılar. Çok amaçlı dolap tasarımları, birbirinden güzel renklere sahip olan mutfak dolabı modelleri, mikro boy dolap çeşitleri gibi alternatif eşya seçenekleri ise kullanıcılara mutfakta alan kazandırarak eşyaları pratik ve çok yönlü bir şekilde yerleştirme imkanı sunar.

Birbirinden İşlevsel Mutfak Dolabı Modelleri Vivense'de!

Mutfak tezgahları ve dahili mutfak dolaplarına sığdırılamayan küçük mutfak eşyaları ya da gıdalar için ayrılmış özel alanları bulunan çok işlevsel mutfak dolabı modelleri, ikili, kısa ya da uzun, geniş ya da dar formlarda üretilir. Mutfağınızın zemin ölçülerini dikkate alarak, mutfak içerisinde kullanabileceğiniz dolaplar seçebilir, her mutfak eşyanız için özel bir alandan faydalanabilirsiniz. Özellikle eşya yerleştirmenin çok sınırlı şekilde yapılabildiği, küçük mutfaklar için derinliği az ancak boyu uzun olan mutfak dolaplarını tercih edebilirsiniz. Vivense'nin birbirinden işlevsel mutfak dolapları, birden fazla gözlü veya raflı olabilir. Böylece eğer mutfağınızda küçük mutfak eşyaları çok fazlaysa bu dolaplardan tercih ederek mutfağınızda şık bir görüntü yaratabilir ve mutfak alanlarınızı kullanışlı bir formatta düzenleyebilirsiniz.

Mutfak dolabı modellerini, mevcut mutfak dekorunuza uyum sağlayacak renk ve formlarda seçerek mutfağınıza farklı bir hava kazandırabilirsiniz. Doğru bir şekilde seçilmiş olan mutfak eşyaları hem birbirleriyle hem de evinizin genel dekorasyonuyla uyum yakalar. Açılıp kapanabilen raflar, uzayan ve kısalan ek parçalar gibi özgün tasarım özellikleri sunan Vivense çok amaçlı mutfak eşyaları, mutfaktaki hayatınızı kolaylaştırır. Özellikle mini fırın bölmesi gibi kısımlara sahip olan çok amaçlı dolap modelleri, tezgah üzerinde biriken eşya kalabalığını büyük ölçüde azaltarak muntazam bir mutfak görüntüsü yaratır. Mutfak dolabı seçerken öncelikle dolabın yerleştirileceği alanın ölçülerini alıp o alana uyan bir model bulmaya özen göstermelisiniz.

Mutfak Dolabında Renk Seçimi ve Mutfak Dolabı Fiyatları

Mutfak dolabı alırken dikkat edilmesi gereken en önemli hususlardan biri de renk seçimidir. Renk seçimleri mutfakların daha geniş ya da daha şık görünmesini sağlayabilir. Doğru renk seçimleri mutfakları ferah alanlara dönüştürür. Dar ve küçük ölçekli mutfaklarda beyaz ağırlıklı renkler seçilmesi alanın daha geniş görünmesini sağlar. Çok geniş ölçekli mutfaklarda ise büyük ölçekli mutfak dolapları tercih edebilir veya dilerseniz dekorasyonunuzu koyu renklerle oluşturabilirsiniz.

Mutfak dolabı fiyatları, ürünün materyal kalitesi, tasarımı, işçiliği ya da ölçeği gibi unsurlara göre değişebilir. Daha ekonomik bir tercih yapmak istiyorsanız, Vivense'nin dönem dönem gerçekleştirdiği kampanyaları takip ederek indirimlerden faydalanabilir, hayalinizdeki mutfak dolabına indirimli fiyatlarda ulaşabilirsiniz. Eskitme renkler, retro tasarımlar, canlı tonlar gibi seçimler yaparak zevkinize uygun modern mutfak dekorları oluşturabilirsiniz. Vivense.com'da sunulan mutfak dolabı fiyatları; düşük, yüksek ya da yeni ürün seçeneklerine göre sıralanabilir. Bu sayede hem bütçenize en uygun olan hem de indirimler sunan mutfak dolabı çeşitleri görebilirsiniz. Mutfak dolapları için sunulan kampanyalar ve çok amaçlı mutfak dolabı ile ilgili seçenekleri incelemek isterseniz, bu durumda ''Kampanya'' adımına göz atabilirsiniz.

Alana Göre Mutfak Dolabı Seçimi

Alan genişliği, mutfak dolabı alırken kritik önem taşıyan konulardan biridir. Doğru hesaplanmamış olan ya da hiç ölçüm yapılmadan satın aldığınız ürünler, tam işlevlerini maalesef yerine getiremez. Mutfaklarda bulaşık makinesi, buzdolabı, çamaşır makinesi gibi beyaz eşyalar geniş alanlar işgal edebilir. Dolayısıyla mutfak dolabı temin ederken, bu eşyaların kapıları açıkken kapladıkları alana da dikkat etmelisiniz. Alınan bu ölçüler, mutfak dolaplarının ürün açıklama bölümlerinde ya da fotoğraflarında yer alan ölçülerle karşılaştırılmalıdır. Dolabınız için doğru yeri tespit ettikten sonra size uygun modeli seçerek olası yerleştirme hatalarını önleyebilirsiniz.

Sahura 5 Dakika Kala Hazırlayabileceğiniz Efsane Tarif: Tava Böreği Sahura 5 Dakika Kala Hazırlayabileceğiniz Efsane Tarif: Tava Böreği

Küçük mutfaklar için mutfak dolabı seçerken, yüksekliği uzun, genişliği ve derinliği kısa olan ürün seçeneklerine yönelebilirsiniz. Bu ürünler mutfak içerisinde ekstra yer kaplamadan çok sayıda eşyayı taşıyabilir. Aynı zamanda mutfak yaşamınızı kolaylaştıracak ek özellikler barındırır. Küçük mutfaklarda masa kullanmak oldukça zordur. Ancak Vivense'nin hem mutfak dolabı hem de masa olabilen pratik mutfak dolabı tasarımları, mutfakta yer kaplamayan ve açılıp kapanabilen masa kullanımı sağlar. Bu ürünleri tercih ederek küçük mutfağınızı daha kullanışlı bir hale getirebilirsiniz. Ayrıca küçük mutfaklarda çok fazla eşya barındırmak, mutfağın iyice küçük ve karmaşık gözükmesine neden olur. Bu sebeple küçük mutfaklarda daha sade ve doğal renkleri tercih etmeli, eşyalarınızın sayılarını sınırlı tutmalısınız.

Büyük mutfaklar, genellikle çok sayıda eşyanın sığabileceği geniş alanlar olduklarından, böyle bir mutfağınız varsa biraz daha özgür davranabilirsiniz. Bu tür mutfaklarda birden fazla parçalı olan ve takım halinde satılan mutfak dolaplarını tercih ederek kendi içerisinde özel bir uyum yakalayan parçalardan faydalanabilirsiniz. Ayrıca aynı renk tonlarına sahip olan birden fazla dolap seçeneğini bir arada kullanarak estetik kombinler yaratmanız da mümkün.

Vivense mutfak dolabı modelleri, hem Vivense.com'dan hem de showroomlardan incelenebilir. Size en yakın showroomu kolayca öğrenerek mutfak dolaplarını canlı olarak görebilir veya vivense.com'unonline alışveriş seçeneğinden faydalanabilirsiniz. Dekorasyon veya model hakkında kafanızda sorularınız varsa Vivense iç mimarları yanınızda! Alacağınız randevu ile showroomlarımızda profesyonel iç mimar desteği alabilirsiniz. Vivense'nin birbirinden güzel mutfak dolabı tasarımlarını inceleyin, evinize renk ve hareket getirin!