İnegölspor’dan Yavuz Uğurdağ’a Teşekkür İnegölspor’dan Yavuz Uğurdağ’a Teşekkür

Ziyarette konuşan Efsane Maraton Taraftar Grubu lideri Tevfik Taşkın, "Efsane maraton tribünü olarak bizleri kabul ettiğiniz için başta yönetim kurulu başkanımız ve siz ekip arkadaşlarına sonsuz teşekkür ederim. Kani Ademoğlu başkanımız, meşakkatli bir işin altına elinizi sokarak ekonomi boyutu çok büyük bir davaya sahip çıkarak bizlerin yüreğine su serptiğinizi açıkça belirtmek istiyorum. Çok güzel bir çalışma içindesiniz. Şehrimizin belediye başkanı Sayın Alper Taban'ında bilgisi dahilinde sık dokuyup ince elediğiniz bir transfer politikası sürdüğünüz aşikardır."

"Şuana kadar 2 milyon TL'nin üzerinde borç ödemesi yaptığınızı biliyoruz. Evet, konuşmamın başında dünya ülkeleri Koronavirüs kapsamında mücadele ederken, bu süreçte borcun büyük bir bölümünü aşk ile kapatma gayretinizi Efsane Maraton grubu olarak görmezden gelemeyiz. İnegölspor yönetim kurulunun sonuna kadar yanında olduğumuzu belirtmek amacıyla sizde yönetim kurulu uygun görürse bir deplasman sponsorluğunu Efsane Maraton grubu olarak üstlenmekten onur duyacağız. Büyük bir camia büyük bir aile olduğumuzu bir kez daha gösterdiniz. Şampiyonluk yolunda başarılar diliyoruz." dedi.

Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu ise "Değerli taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Taraftarlarımız bizim için çok önemli. Efsane Maraton olarak deplasman sponsorluğumuzu üstlenmeniz takdire şayan bir hareket oldu. Almış olduğunuz bu kadar ülkemizdeki tüm taraftar gruplarına inşallah örnek olacaktır. Malumunuz federasyonun almış olduğu karar gereği maçlarımız seyircisiz oynanacak ama bizler sizlerin desteklerini daima hissedeceğiz. İnşallah yapmış olduğumuz planlamaların karşılığını en kısa zamanda alacağız ve İnegölspor'umuzu hak ettiği noktalara taşıyacağız. Ben ziyaretiniz ve desteğiniz için sizlere tekrar teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.