HEDİYE TAKDİM ETTİLER

Deha Kids Kreş ve Anaokulu Müdürü Ece Taş ile Okul Öncesi Öğretmenleri Sevim Arslan ve Leyla Baytemur ile VIP Class ve SPACE CLASS öğrencileri gazetemizi ziyaret ederek, Spor Müdürümüz Şaban Kılıçcı'ya hazırladıkları hediyeyi takdim ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kılıçcı, şunları söyledi:"Her yıl olduğu gibi bu yılda bizleri ziyaret ettiğiniz için şahsım ve kurumum adına Deha Kids çalışanları ve öğrencilerine teşekkür ediyorum. Basın mensupları olarak gecemizi gündüzümüze katarak her konuda kamuoyunu bilgilendirmeye çalışıyoruz. Bu doğrultuda elimizden gelen çalışmaları yapmaya devam edeceğiz. Ziyaretiniz için ve hediyeniz için Deha Kids ailesine tekrar çok teşekkür ediyorum."

EKPSS giriş belgeleri erişime açıldı EKPSS giriş belgeleri erişime açıldı

Deha Kids Kreş ve Anaokulu Müdürü Ece Taş ise: " Deha Kids olarak yaptığınız görevin ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Bu doğrultuda her yıl olduğu gibi bu yılda sizleri ziyaret etmek istedik. Çocuklarımız tarafından hazırlanan hediyemizi de umarım beğenmişsinizdir. İnşallah okulumuzda yetiştirdiğimiz çocuklarımızda gelecekte sizler gibi meslek erbabı olarak gerek ilçemize gerekse de ülkemize başarılı bir şekilde hizmet edecekler. Biz geleceğin dehalarını yetiştirdiğimiz için çok mutlu ve onurluyuz. Bu vesile ile tekrar gazeteciler gününüzü kutluyoruz."ifadelerini kullandı.