İnegöl Belediyesi, Aralık ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında Prof. Dr. Nevzat Tarhan'ı konuk etti. Tarhan, Cuma akşamı 20.00'da İnegöl'de kültür sanatın merkezi haline gelen Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezinde düzenlenen seminerde, "Değişen Dünya ve Gençlik" konusu üzerine bilgiler verdi.

Bursa DAĞDER'de Düzenlenen Bayramlaşma Danışığına Büyük İlgi Bursa DAĞDER'de Düzenlenen Bayramlaşma Danışığına Büyük İlgi

Belediye Başkan Yardımcıları Fevzi Dülger ile Oğuzhan Uslu ile siyasi parti temsilcileri ve STK temsilcilerinin de katıldığı seminere, ilçe halkının ilgisi de yoğun oldu. Seminerde, Prof. Dr. Nevzat Tarhan dünyanın geçirdiği değişim süreci, değerler eğitiminin ve doğru rol model olmanın gençler üzerindeki etkileri, gençlerin anlam arayışları, problemleri, beklentileri ile ilgili derinlemesine analizler ve çözüm önerilerinden bahsetti. Tarhan, gençleri doğru anlama ve onlara rehberlik etmenin temel ilkeleri üzerinde de durdu.

Yaklaşık 2 saat süren seminer sonunda, Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger de sahneye davet edildi. Burada kısa bir selamlama konuşması yapan Dülger, "Uzun yıllardır radyoda keyifle dinlediğim hocamı burada canlı olarak dinlemek bana çok şey kazandırdı. Biz de bir çalışan anne eşi olarak inşallah eşimize yardım edeceğiz. Keyifli bir akşam yaşadık. Hocamıza ve bizleri yalnız bırakmayan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi. Konuşma sonrası Fevzi Dülger, Nevzat Tarhan'a plaket takdiminde bulundu.