BUNDAN SONRA BİZE DAĞLAR DA TRABZON 'DUR
Konuyla ilgili açıklama yapan Trabzonlular Kültür Ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Muhammet Ergün : " Bir grup yönetim kurulu üyemiz ve Kent Konseyi Hayvanları Koruma Çalışma Grubu yöneticileriyle birlikte şehirden çok uzak bölgeler deki hayvanlar için orman ve yol kenarlarına yiyecekler bıraktık. Bu faaliyet bizim çok yaptığımız bir faaliyet değildi ama inanın manen o kadar mutlu olduk ki anlatamam. Bundan sonra daha sık aralıklarla bize emanet edilen bu can dostlarımızı ziyaret etme kararı aldık . Bundan sonra bize dağlar da Trabzon 'dur.
DOĞAL ALANLARA EKMEK BIRAKTILAR
Hz Ömer ne kadar da güzel demiş " dağlara buğday serpin, Müslüman ülkede hayvanlar açlıktan öldü demesinler". Bugün Gedikpinar ve Mezit bölgelerinde 300 civarına ekmek ve 50 kg tavuk ürünlerini doğal alanlara bıraktık. Bu vesile ile bizlere destek olan, yol gösteren kent konseyi hayvanları koruma çalışma grubu başkanı sayın Şebnem Erkan ve arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum. "
Şebnem Erkan da yaptığı açıklamada:" Bizler sık sık bu ve farklı bölgelerde beslemeler yapıyoruz. Bu hayvanlar bize emanet edilen canlardir. İnegol de yaşayanların her geçen gün doğal Hayat ve hayvanlar hakkında bilinçlenmesi bizleri çok mutlu etmektedir. Bizlerde İnegöl Trabzonlular dernek yetkililerine bu çok değerli etkinliğinden dolayı teşekkür ediyoruz." dedi.
10 kişiden oluşan ekibin Hayvanları besleme etkinliği iki saat sürdü.

Öğretmen atamalarında mülakat kalktı mı? Öğretmen atamalarında mülakat kalktı mı?