İnegöl'ün en köklü faal derneklerinden biri olan Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneği, geçtiğimiz günlerde olağan kongresini gerçekleştirmiş ve mevcut başkan Ali Toprak yeniden başkanlığa seçilerek 4. dönemine başlamıştı.

İnegöl'de tanınan önemli isimlerin yer aldığı yönetimdeki isimler birlikte protokol ziyaretlerine başlayan Başkan Toprak, ilk olarak İnegöl İlçe Kaymakamı Eren Arslan'ı makamında ziyaret etti.

Bursa DAĞDER'de Düzenlenen Bayramlaşma Danışığına Büyük İlgi Bursa DAĞDER'de Düzenlenen Bayramlaşma Danışığına Büyük İlgi

Bu ziyaretin ardından Belediye Başkanı Alper Taban'ı ziyaret eden Toprak ve yönetimi, sonrasında ise AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi'ni ziyaret etti.

Ziyaretlerin ardından kısa açıklamalarda bulunan Toprak, şu ifadeleri kullandı: "Gerçekleştirmiş olduğumuz kongrenin ardından birbirinden değerli yönetim kurulu üyelerimiz ile protokol ziyaretlerine başladık. Bu kapsamda ilçe kaymakamımız Eren Arslan, Belediye Başkanımız Alper Taban, AK Parti İnegöl İlçe Başkanımız Mustafa Durmuş ve Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanımız Aytekin Torun ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ettik. Ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Sıcak karşılamalarından, hoş sözlerinden dolayı Kaymakamımız Eren Arslan'a, Belediye Başkanı Alper Taban'a, AK Parti İlçe Başkanımız Mustafa Durmuş'a ve Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanımız Aytekin Torun'a teşekkür ediyorum"