Alınan kötü sonuçların ardından Teknik Direktör Osman Özdemir ile yollarını ayıran İnegölspor, yeni hocasını buldu. Son 3 sezonda 2 şampiyonluk yaşayan Cüneyt Biçer ile sezon sonuna kadar anlaşan Bordo Beyazlı temsilcimiz, düzenlenen törenle tecrübeli çalıştırıcıyla sözleşme imzaladı.

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu, "Yeni sezon öncesi İnegölspor yönetimi olarak önceliğimiz mali disiplin, yapılanma ve sportif başarıydı. Mali disiplinde 3 milyon 270 bin TL olarak aldığımız borcu şuan 500 bin TL'ye kadar düşürüp mali disiplini sağladığımıza inanıyoruz. Nasipse 2-3 hafta içinde kulübün geçmişe dayalı hiçbir borcu kalmıyor. Bu süreç içinde belediye başkanımız Alper Taban'a Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a İnegöl'deki esnaflarımıza iş adamlarımıza herkese teşekkür ediyorum."

"Maalesef ilk 5 haftada aldığımız neticeler sonucunda yeni sezona başladığımız hocamız ile ayrılma kararı aldık. Ben buradan Osman hocamıza verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Alınan bu kadar sonrası yönetim kurulumuz ile Cüneyt Biçer hocamıza karar kıldık. Cüneyt hocamız şehrimize camiamıza hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

CÜNEYT BİÇER İMZAYI ATTI

Türkiye'nin Avrupa Şampiyonası'ndaki son rakibi Gürcistan oldu Türkiye'nin Avrupa Şampiyonası'ndaki son rakibi Gürcistan oldu

İnegölspor'un yeni teknik direktörü Cüneyt Biçer ise "İnegölspor köklü bir kulüp ve güzel bir teklifte bulundu. Bize bakış açıları hedefleri ve bizimde hedeflerimiz ortak noktada olduğu için bugün buradayız. Sürecin çok kolay olmayacağını biliyorum, mücadele etmek gerekiyor. Bulunduğumuz yerden takımı yukarı çıkaracağımıza inanıyorum. Kocaeli maçında takımın başında nasipse biz çıkacağız." dedi.

Teknik Direktör Cüneyt Biçer'in yardımcılıkları ise Birand Yaytaş, Muammer Girgin, Cem Yılmaz ve Cihan Mert Cengiz yapacak.