GÖREV YAPAN TÜM İLÇE BAŞKANLARINA VERİLECEK

AK Parti'de kuruluşundan bu yana görev yapan tüm ilçe başkanlarına Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından teşekkür belgesi gönderildi. Teşekkür belgeleri İl Başkanı Ayhan Salman tarafından takdim edilecek.

İl Başkanı Ayhan Salman yaptığı açıklamada, "Önceki Dönemlerde Kutlu Davamızda İlçe Başkanlığı yapan yol arkadaşlarımıza Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını ve bugüne kadar verdiği emeklerden ve özverili çalışmalardan dolayı kendilerine yazdığı teşekkür mektubunu ilettik." dedi.

TEŞEKKÜR MEKTUBU

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşekkür mektubunda ise şu ifadeler yer aldı;

"Öncelikle size en kalbi duygularımla selamlarımı sunuyor, ailenizle birlikte sağlık, afiyet, esenlik diliyorum. Hep birlikte, milletimiz ve yeryüzündeki tüm mazlumlar için umut ışığı haline gelmiş bir davaya hizmet ediyoruz. Bu dava, sizin gibi yüreğinde Büyük Türkiye idealini taşıyan teşkilat mensuplarımızın omuzlarında yükseliyor ve inşallah yükselmeye de devam edecek. Üstlendiği vazifelerin öneminin bilincinde olan sizler gibi dostlarımız ile omuz omuza çalışmayı nasip ettiği için Rabbime ne kadar hamd etsem azdır. AK Parti gücünü birlik ve beraberliğinden almaktadır. Genciyle yaşlısıyla, erkeğiyle kadınıyla herkesin elini taşın altına soktuğu bir teşkilatın mensuplarıyız.

İnegöl Belediyesinde Yeni Başkan Yardımcıları Belli Oldu İnegöl Belediyesinde Yeni Başkan Yardımcıları Belli Oldu

Bu süreçte kimi zaman önemli sorumluluklar üstlenmemiz, kimi zaman fedakarlıklar yapmamız gerekebiliyor. AK Parti'de yeni - eski diye bir kavram yoktur, sadece görev değişikliği vardır. Her AK Partili son nefesine kadar bu kutlu davanın mensubudur. Birlikte yürüyecek daha çok yolumuz, bu eşsiz vatanı ve aziz milletimizi layık olduğu yere taşıyacak daha çok vazifemiz var. Demokrasimizin güçlenmesi, ülkemizin kalkınması için "Güçlü Türkiye" sevdasıyla görev yaparak göstermiş olduğunuz fedakarlık ve özveri için teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışmalarımızda Yüce Rabbimden muvaffakiyetler diliyorum"