Ziyaretlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Yönetim Kurulu Üyesi Hayrettin Bulut, "İlçe Başkanımız Kemal Torun ve Yönetim Kurulu üyelerimiz ile Cerrah Mahallesindeki ziyaretlerinde vatandaşlarımız ile görüşerek, istek ve şikayetlerini dinledik. Sonrasında ise; şiddetli fırtınadan ürünleri zarar gören Hocaköy, Kayapınar, Kıran Köyü ve Turgutalp köylerini ziyaret ederek, üreticilerimizin sorunlarını ve çözüm önerilerini dinledik. Özellikle Kıran köyünde çok fazla hasar oluşmuş. Bir yıldır emek vererek yetiştirdikleri ürünleri ne yapacağını bilmez durumda, yetkililerden yardım bekliyorlar."

Nasıl belediye başkanı olabilirim? Adım adım belediye başkanı olmanın yolları Nasıl belediye başkanı olabilirim? Adım adım belediye başkanı olmanın yolları

"Meyve ve sebze bahçeleri şiddetli dolu yağışından büyük zarar gören üreticiler, yetkililerin biran önce bölgede inceleme yaparak, zararlarının tespit edilmesini talep ediyorlar. Zaten ciddi bir borç yükü altında olan üreticiler geçimlerini sağlayacak şekilde zararlarının karşılanmasını ve üretime devam etmek için kredi talebinde bulundular. Biz de yetkililere buradan sesleniyoruz. Gelin, üreticinin içinde bulunduğu koşulları görün. Çiftçinin feryadını duyun ve gereken yardımı biran önce yapın. Ayrıca ziyaret ettiğimiz köylerde eğitimle ilgili sorunları çocuklardan dinledik ve internet olmayan evler var ve nasıl eğitim alacaklarını sordular."

"Çocuklar bir an önce çözüm bekliyor. Devletimiz bizi eğitimsiz bırakmasın diye bizlere çağrıda bulundular. Ziyaretlerimiz esnasında sohbet ettiğimiz vatandaşlar; özellikle Milletvekilimiz Orhan Sarıbal'a, İlçe Başkanımız Kemal Torun'a ve Yönetim Kurulumuza çok teşekkür ederek sorunlarının mecliste dile getirilmesini ayrıca talep ettiler." diye konuştu.