Ordu'da İYİ Parti Rüzgarı: Enver Yılmaz Kimdir Ordu'da İYİ Parti Rüzgarı: Enver Yılmaz Kimdir

Yazılı açıklama yapan İlçe Başkanı Kemal Torun, "CHP Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'nun aralıklarla karşı karşıya kaldığı saldırılara bir yenisi daha eklendi. Suç örgütü liderini ve siyasi destekçilerini şiddetle kınıyoruz ve korkmuyoruz.

Bu saldırıların sorumlusu, hiç şüphesiz ki, bu mafya babalarına bu şekilde konuşma imkanı veren düzendir, ülkeyi gerginlikten gerginliğe sürükleyen Cumhur İttifakı liderleridir, İçişleri Bakanıdır, kısacası iktidardır."

"Bu düzeni yaratanlar, sürmesine göz yumanlar ve hatta savunanlar aynı kişilerdir. Biz bu saldırılarla ilk kez karşılaşmıyoruz. Meclis koridorundaki yumruklu saldırıdan, Ankara Çubuk'ta cenaze törenindeki linç provokasyonuna, Artvin'deki konvoyda suikast girişiminden, sosyal medyada sabah-akşam gördüklerimize kadar bir çok örneği yaşandı.

Bugüne dek yılmadık, bugünden sonra da yılmayacağız. Bilinmelidir ki; CHP iktidarında, bu ülkede hakim kılınmaya çalışılan bu mafya-çete düzenine son vereceğiz. Hiç bir şey yapanın yanına kar kalmaz, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.