CHP Înegöl İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Çiçek, yaptığı açıklamada; "Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan bir ramazan ayının daha sonuna gelmiş bulunuyoruz. Onbir ayın sultanı ramazan; oruç, ibadet ve sabır ayı olmakla birlikte, insanın şefkat ve merhamet duygularını doruk noktaya ulaştıran, toplumsal ortak değerlerimizi yansıtarak yardımlaşma ve dayanışmamın en güzel bir biçimde yaşandığı, öksüz ve yetimlerin gözetildiği, kimsesiz ve muhtaçların kollandığı, milli ve manevi duyguların en yoğun bir şekilde yaşandığı kutsal aylardan biridir. Ramazan ayı içinde idrak edeceğimiz bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesinde, rahmet ve bereket kapılarının açıldığı, Cenab-ı Allaha açılan elleri geri çevirmediği Kur'an-ı Kerim'in bu gecede indirildiği Kadir Gecemiz mübarek olsun. Bu yıl ayrıca 101. yıldönümü kutlayacağımız 19 Mayıs 1919 Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramının Kadir Gecesi ile aynı güne denk gelmesi de bu geceye ayrı bir maneviyat ve önem kazandırmıştır"

Mustafa Bozbey "31 Mart’ta 5 yıllık faaliyet raporu hakkında halk kararını  verdi" Mustafa Bozbey "31 Mart’ta 5 yıllık faaliyet raporu hakkında halk kararını verdi"

"19 Mayıs 1919'da Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'da başlattığı ulusal kurtuluş mücadelemiz ulusal egemenliğimizin başlangıç günüdür. Bugün Samsun'da Bandırma Vapurundayız. Bugün yeniden Türk Milletinin ulus olmaya yönelik bağımsızlık hareketinin başlangıcında, milli mücadele güneşinin ışığında 101 yıl önceki aynı inançla, onun gösterdiği ilkelerle Cumhuriyet'e giden yolun ilk adımlarındayız. Gün, birlik ve dayanışma günüdür. Böylesine önemli bir bayramda aramızdaki etnik, dinsel ve siyasal ayrılıkları erteleyerek el ele verelim. Atatürk'ün doğum günü olarak kabul ettiği bugünü gençlere güvendiğinin bir göstergesi olarak onlara armağan ettiği bu önemli günde Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü silah arkadaşlarını ve şehitlerimizi saygıyla anıyor, tüm gençlerimizin 19 Mayıs ATATÜRK'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını en içten duygularla kutluyoruz" dedi.