Erdoğan İstanbul Mitinginde İstanbul'u geri istedi Erdoğan İstanbul Mitinginde İstanbul'u geri istedi

Cumhuriyet Halk Partisi İnegöl İlçe Sekreteri Bengül Kavlan yaptığı yazılı açıklamada; "İnegöl Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Gençlik Kolu Başkanının istifasını sosyal medya üzerinden öğrenmiş bulunmaktayız. Bu istifa ile ilgili tarafımıza her hangi bir istifa dilekçesi ulaşmamıştır. Sosyal medya hesabı üzerinden yapılan bu açıklama sonrasında, basında ve sosyal medya kullanıcıları arasındaki bilgi kirliliği doğrultusunda açıklama yapma ihtiyacı duymuş bulunmaktayız."

"Basında yer almış olduğu gibi kendisi ile ilgili her hangi bir disiplin kararı yoktur. İnegöl CHP'si ana kademesi olarak gençlik kolları başkanının yapmış olduğu bazı parti disiplini ve parti ahlakı ile ilgili savunmasını vermesi için ilçe yönetimi tarafından davet edilmiş ve savunması alınmıştır."

"Alınan bu savunma ile ilgili her hangi bir disiplin sürecinin başlatıldığına dahil bir karar da kendisine tebliğ edilmemiştir. Bu savunması esnasında sözlü olarak yapmış olduğu konuşmasında işlerinin yoğunluğu nedeni ile siyasi olarak görevine devam etmekte sıkıntılarının olduğunu belirtmiştir. Vel hasıl İnegöl gibi bir yerde Cumhuriyeti Halk Partili olmak zor bir zanaattır." ifadelerini kullandı.