CHP, Pazar kongreye gidiyor. Kongrede 3 başkan adayı yarışacak. Başkan adaylarından Kemal Torun adaylık açıklamasını bugün gerçekleştirdi.

Torun yaptığı açıklamada; "Gün birlik ve dayanışma günüdür. Özelleştirme adı altında halkımızın ortak malı olan devlet varlıklarının yandaşlara peşkeş çekilmesine, yağmalanmasına dur demek için. Kamu ihaleleri ile yandaş verip mütahitlere verip aldıkları ihale komisyonlarıyla zenginleşenlere dur demek için. Çocuklarımızı ve torunlarımızı yap işlet devret yöntemiyle borçlandıranlara dur demek için. Ben yaptım oldu mantığıyla tek adam diktatörlüğüne dur demek için. Hak, hukuk, adalet talebiyle itiraz edenleri terörist yaftasıyla içeri tıkanlara dur demek için. Eğitim, sağlık, barınma,beslenme vb. temel insan haklarının ulaşılabilir ve kamusal olması için. Tarikat ve cemaatlerin eline bırakılan Arap Milliyetçiliği içerikli eğitim anlayışını terk etmek, Atatürk'ün işaret ettiği gibi Laik, Bilimsel ve kamusal eğitimle fikri hür vicdanı hür yeni nesiller yetişmek için. Yurtta Barış Dünyada Barış' a katkı sunmak için , yandaş basın ve yayın organlarıyla halkımızı yalanlarıyla aldatıp kandıranlara dur demek , halkımıza bizzat ulaşarak doğruları anlatmak ve aydınlatmak için CHP İnegöl ilçe başkanlığına adayız" dedi.

Sevda Özcan Tekrar Taban'a Yüklendi Sevda Özcan Tekrar Taban'a Yüklendi

"Bizim için imkansız yoktur. Zor işleri biz başarırız" diyen Torun, şöyle devam etti: "Yerel seçimlerde özellikle İstanbul'da partimizin göstermiş olduğu başarı, örgüt içindeki birlik toplumsal muhalefetle omuz omuza dayanışma ile gerçekleşmiştir.Bu anlayışı İnegöl ilçede de temel alarak çalışacağız ve başaracağız"