Ziyarete ilişkin değerlendirmede bulunan Yönetim kurulu üyesi Hüseyin Çiçek, "İlçe yönetim kurulumuz ve meclis üyemiz Erkan Dönmez ile birlikte STK ziyaretlerimize ilk olarak MÜSİAD İnegöl Şubesi ve yönetim kurulunu ziyaret ederek başladık. Ziyaretimiz esnasında fikir alışverişinde bulunduk. İnegöl'de ekonomik bağlamda katkı sağlayacak, daha yaşanılabilir bir ilçe olması için neler yapılabilir konusunda ise ortak çözüm alanında buluştuk."

Ak Partili vekillerden CHP'li başkana "Hayırlı Olsun" ziyareti örnek oldu Ak Partili vekillerden CHP'li başkana "Hayırlı Olsun" ziyareti örnek oldu

"İnegöl'ün genel sorunları; trafik, alt yapı, eğitim, madde bağımlılığı ve çarpık yapılaşma. Bu sorunların çözüm noktasında ise; bir değer olan İnegöl'ümüzün il olması yahut il statüsünde bir ilçe olması için gerekli çalışmaların başlatılması, gerekirse STK'lar ile birlikte ortak bir çalışma yapılması konusunda fikir birliğine vardık. Bizleri güler yüzle ağırlayan MÜSİAD İnegöl Şubesi Başkanı Mehmet Döngel ve yönetim kuruluna teşekkürlerimizi sunarız." diye konuştu.