Fatih Erbakan Yeniden Refahın Üye Sayısını Açıkladı Fatih Erbakan Yeniden Refahın Üye Sayısını Açıkladı

YENİ BAŞKAN GÖREVE BAŞLADI
Programa İnegöl'ün basın mensupları, CHP yönetimi ve üyeleri katıldı. Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla pasta da kesildi.
Program da konuşan CHP İlçe Başkanı Kemal Torun: "Kongremizi geçtiğimiz ay gerçekleştirdik. 3 aday ile gerçekleşen kongremiz demokrasi şöleni olarak geçti. Göreve başladık. İnegöl'ün sorunları, o sorunların çözümü konusunda çalışmalarımız olacak. Siz İnegöl'ün sesi, kulağı olacaksınız. Bizler de İnegöl'ün sorunlarını ve çözüm noktalarını sizler vasıtasıyla ilçe halkımıza ulaştıracağız. Kongre sonrası basın mensubu arkadaşlarımızın Gazeteciler Günü'nü kutlayamamıştık. Bugün bir araya gelelim istedik. Birlikte pasta keselim dedik. Katkı sunan yönetim kurulumuza ve üyelerimize teşekkür ediyorum. Geldiğiniz için de basın mensubu olarak sizlere teşekkür ediyoruz" dedi.

HER SİYASİ PARTİYE EŞİT MESAFE
Basın mensupları adına konuşan Süper Kanal Genel Yayın Yönetmeni Seyfettin Aras da; "Bizler de bu nazik davetiniz için teşekkür ederiz. Yeni yönetiminiz hayırlı uğurlu olsun. Bizler de yazılarımızla, haberlerimizle her siyasi partiye eşit mesafede olarak İnegöl'ün sesi kulağı olmaya gayret sarfediyoruz. Hepimiz İnegöl için çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.