Cumhuriyet Halk Partisinin (CHP) 98. kuruluş yıl dönümü dolayısı ile ilçe başkanlığınca çeşitli etkinlikler düzenlendi. Kutlama programa kapsamında Atatürk Anıtına çelenk sunuldu. Ardından parti binasında pasta kesildi.

Bozbey, artan yaşam kalitesi ile daha mutlu bir Bursa vadediyor Bozbey, artan yaşam kalitesi ile daha mutlu bir Bursa vadediyor

İlçe Başkanı Kemal Torun yaptığı açıklamada; "Atatürk diyor ki; 'Benim iki büyük eserim vardır; biri Türkiye Cumhuriyeti diğeri, Cumhuriyet Halk Partisi'dir'. Bugün 9 Eylül 2021. Kurtuluşun ve kuruluşun partisi, Cumhuriyet Halk Partisi'nin 98'nci yaşını kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi'nin temelinde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde emperyalizme karşı duruş, Kuvayı Milliye ruhu, Anadolu ve Rumeli Müdafaa-i Hukuk Cemiyeti vardır."

"Cumhuriyet Halk Partisi'nin ruhunda Atatürk ilke ve devrimleri üzerinde oturan Cumhuriyet'imizin aydınlanma hareketi vardır. Cumhuriyet'imizin çok partili demokrasiyle taçlandırılması, sosyal demokrasi ve sosyal devlet anlayışı vardır. Cumhuriyet Halk Partisi, bu onurlu mirasın sahibi olan milletimizin partisidir. Bugün de hak, hukuk ve adalet için mücadelenin en ön saflarında CHP bulunmaktadır. Mücadelemiz, hakimiyet kayıtsız, şartsız milletin olana dek sürecektir. Mazlum milletlere umut ışığı olan Anadolu Devrimi'nin mimarları olan size ve silah arkadaşlarınıza hayatını kaybetmiş tüm Cumhuriyet Halk Partililere, demokrasi mücadelesinde yaşamını yitirmiş yurttaşlarımıza şükranlarımızı sunuyor, aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum." diye konuştu.