Toplantı Eğitim Organizasyon Komisyon Başkanı Mustafa Coşkun yaptığı açıklamada, 11 Ocak'ta yaptığımız Olağan Genel Kurul sonrası Mehmet Döngel Başkanlığında oluşan Yönetim Kurulu faaliyetlerine ara vermeden başladı. Özellikle üyelerimizi her anlamda bilgilendirme adına yaptığımız toplantıları bu dönem daha fazla yapacağız. MÜSİAD İnegöl Şubesi olarak bu yılın ilk üyelerimize açık toplantısını İslam'ın Ticaret'e bakışı, İslam'da Ticaret Hukuku üzerine belirledik."

2024 Seçim sandık görevlisi ücretleri ne zaman hesaplara yatacak? 2024 Seçim sandık görevlisi ücretleri ne zaman hesaplara yatacak?

"Bu alanda ülkemizin yetiştirdiği değerli insan İslam hukuku, iş hukuku alanında çeşitleri kitaplar yazmış, yurt içi ve yurt dışında yayınlanan makaleleri bulunan Prof. Dr. Cevat Akşit'in sunumu ile gerçekleştirilecek. 20 Şubat Çarşamba günü saat 19.30'da Şehzade Balo salonunda yapılacak konferansa özellikle MÜSİAD üyeleri ile İnegöl'ün tüm iş insanlarının katılmasını bekliyoruz. Konferansa ayrıca İnegöl halkımız da katılabilir, onları da konferansımızda görmekten memnun oluruz" dedi.