Saadet Partisi Cerrah Mahalle teşkilatı, mahallenin sorun ve sıkıntılarını dile getirmeye devam ediyor. Son olarak Pazar alanı ve altyapı çalışmaları hakkında bir açıklama yapıldı.

Teşkilat başkanı Orhan Bektaş yaptığı açıklamada; "Cerrah'a yeni bir Pazar alanı yapılması projesi 2019 Eylül ayında başlamıştı. 2020 Ocak ayında da tamamlandı. Ancak bitmesine rağmen Pazar bir türlü açılamadı. Özellikle mahallemizdeki kadın girişimcilerimiz bu pazarda organik ürünler satmayı hedeflemişlerdi. Böylece hem turizm açısından hem de ekonomik olarak mahallemize ve halkımıza büyük bir fırsat olacaktı. Bu sebeple yeni pazaryerinin bir an evvel açılmasını yetkililerden talep ediyoruz."

İYİ Parti Kurultayı öncesi Ağıralioğlu'ndan beklenen karar İYİ Parti Kurultayı öncesi Ağıralioğlu'ndan beklenen karar

"Paylaşacağımız son gündemimiz ise İnegöl'de yeni başlayan içme suyu alt yapı çalışmaları.

Malumunuz olduğu üzere bu çalışmalar Cerrah'tan başladı. Çalışmalar sebebiyle şu an Cerrah yolunda kazı yapıldıktan sonra yolun bir şeridi toprak olarak bırakıldı. Bize söylenen çalışmanın tamamı bitinceye kadar asfalt serilmeyeceği. İçme suyuyla ilgili alt yapı çalışmalarının yapılmasını elbette destekliyoruz. Ancak bir hizmet yapılırken, onun külfetinin de azaltılması gereklidir."

"Cerrah'ın ve civarındaki 7-8 mahallenin kullandığı bir ana yolda çalışma yapılacağı belliyse önceden kullanılacak yan yolların asfaltlanması gerekirdi. Yine yolun belli aralıklarla araç geçişlerinde oluşan toza karşı sulanmasını da talep ediyoruz. Saadet Partisi olarak yapıcı muhalefet anlayışıyla hareket ettiğimizi, sorunlarla birlikte çözüm önerileri de sunmaya gayret ettiğimizi sizlerinde mahallemizdeki sorunların tespiti ve çözüm önerilerinizin dile getirilmesi ile alakalı taleplerinizi bizlere iletebileciğinizi belirtir hepinize sağlıklı huzurlu günler dileriz." diye konuştu.