Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Eşref Güç, "Hayırlısıyla sezon hazırlıklarına kulüp tesislerimizde başladık. İç ve dış transfer çalışmalarımızı da sürdürüyoruz. Dış transferde görüştüğümüz oyuncularımız var. Yakın zamanda anlaşmalarımızı sağlayıp, oyuncularımızı takımımıza dahil edeceğiz. Bugünde iç transferde Cengiz Ötkün kardeşimiz ile sözleşme yeniledik. Cengiz kardeşimiz gerek kişiliği gerekse sporcu kimliği ile takdir toplayan başarılı bir oyuncumuz. Geçtiğimiz sezon çok iyi bir performans gösterdi. Bu yılda aynı başarılı performansı kendisinden bekliyoruz. Cengiz bizim evladımız ve bizim için önemli bir oyuncu. Anlaşmanın her iki taraf içinde hayırlı olmasını diliyorum."dedi.

Kafkasspor Teknik Direktörü Güldüren: "PlayOff oynamak istiyoruz" Kafkasspor Teknik Direktörü Güldüren: "PlayOff oynamak istiyoruz"

Cengiz Ötkün ise "İnşallah İnegölspor'a faydalı olmaya devam edeceğim. Elimden gelenin en iyisini yapıp takımımın başarısı için mücadele edeceğim. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. İnegölspor benim için gerçekten çok önemli bir kulüp. Burada çok güzel arkadaşlıklar edindim. Taraftarlarımızı çok seviyorum. Bana güvenen başkanımıza ve yönetici ağabeylerime tekrar teşekkür ediyorum."şeklinde konuştu.