İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Yavuz Uğurdağ ve Yönetim Kurulu Üyeleri, kısa süre önce gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda yeniden göreve seçilen İnegöl Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik'i makamında ziyaret ederek görevlerinde başarı dilediler.

Ziyarette Oda hakkında bilgiler veren Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik, 15 bin kayıtlı üyeleri bulunduğunu ve İnegöl ziraatının gelişimi noktasında çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti. Çelik ayrıca, tarım giderleri, fuarlar ve Toprak Tahlil Laboratuvarı hususlarında da bilgilendirmelerde bulundu. Başkan Çelik, İnegöl çiftçisinin ihtiyaçları noktasında gerekli yardımların ilçeye kazandırılması noktasında İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ ve Yönetim Kurulu Üyelerinden destek istedi.

Devalüasyon Nedir? Devalüasyon Olursa Ne Olur? Devalüasyon Nedir? Devalüasyon Olursa Ne Olur?

BAŞARI TEMENNİSİ

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Yavuz Uğurdağ, "Ziraat Odası, İnegöl'ümüzün en önemli odalarından bir tanesidir. Uzun yıllardır sürdürdüğünüz Başkanlık görevinizde 4 yıl daha ziraatçıya, çiftçiye hizmet edeceksiniz. Görevlerinizde başarılar diliyoruz" dedi.

İNEGÖL'ÜN SORUNLARI BİRLİK VE BERABERLİKLE ÇÖZÜLECEK

"İnegöl İş Dünyası Platformu" çalışmalarına değinen Başkan Uğurdağ, "Esnaf Odalarını gezdik. Tüm odalarımızın ve işadamları derneklerimizin kendi sorumlulukları ve sorunları var. Odalar ve dernekler olarak sosyal hayatı ve iş hayatını beraber yaşıyoruz. İnegöl'de herhangi bir sorunu olan çözüm noktasında bu odaları buluyor. Bizim bir ve beraber olmamız lazım. Özelde kendi kurumlarımızla, genelde ise İnegöl ile ilgili düşüncelerimizi, projelerimizi, dert ve sıkıntılarımızı bireysel değil birlik içerisinde masaya yatırıp çözüme kavuşturmalıyız. Ortak asgari müştereklerde buluşalım, birbirimize en üst düzeyde katkıyı verelim ve faydalı olalım. Geçen ay ilk toplantımızı yaptık, 27 Şubat Çarşamba günü de ikinci toplantımızı yapacağız. Bu çerçevede 2 ayda bir toplanmaya devam edeceğiz. Derdimizi, sıkıntımızı, mutluluğumuzu, sevincimizi paylaşarak hep beraber gülelim, hep beraber dertlenelim. Her kurum kendi ile ilgili sıkıntılarını gündeme getirecek. Hangi programlar yapılarak destek verilmesi gerekiyorsa hep birlikte destekleyelim. Yapacağımız çalışmalar İnegöl'ün faydasına ise hep beraber elimizi taşın altına koyarak hep beraber işin altına imzamızı atalım. İnşallah bundan sonra ortak kararlarla yol alacağız. Allah izin verirse bu süreci başlattık, bundan sonra da hep beraber işin içinde olarak devam ettireceğiz" dedi.

Başkan Uğurdağ ve Yönetim Kurulu Üyeleri, ziyaret sonunda Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik'e çiçek takdim ettiler.