SADECE ANMAYALIM ANLAYALIM

Saadet Partisi İnegöl Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Akyüz açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Çanakkale Zaferi, milletimizin hangi şart olursa olsun, esaret ve dayatmaya asla boyun eğmeyeceğinin delilidir. Çanakkale direnişinde, Anadolu'nun yanı sıra, Tebrizli, Halepli, Şamlı, Silistreli, Bağdatlı Kudüslü yüzlerce şehit verilmiştir. Tarih sadece anmak için değil anlamak ve ders çıkarmak için vardır. Çanakkale Zaferi'nden alınması gereken en önemli ders ise; birlik ve beraberliğimizdir."

KARDEŞLİK ŞER OYUNLARI BOZAR

Bundan 105 yıl önce Çanakkale'de ortaya konan kardeşlik iklimini, bütün coğrafyaya yayacak şekilde yeniden inşa etmek zorundayız. Çünkü biz, bir ve beraber olursak aşamayacağımız hiç bir engel, bozamayacağımız hiçbir oyun yoktur. Çanakkale ruhuyla beraberce şehit-gazi olmuş vatan evlatlarının torunları, türlü bahanelerle kutuplaştırılmaya çalışılsa da, biz Allah'tan birlik diliyoruz."

"Bu topraklar ecdadımızın canları pahasına koruyup bize teslim ettikleri kutsal bir emanettir. Hepimiz bu tarihi sorumluluk ve şuurla hareket etmek zorundayız. Suni ayrışmalarla, gerginlik ve kutuplaşmalarla zaman kaybetmek yerine, yeniden büyük Türkiye`yi kuracak iradeyi ortaya koymalıyız.

Siyasi rant, kişisel çıkar için değil, elbirliği ile herkes için adalet, herkes için özgürlük ve herkes için refah mücadelesi vermeliyiz. Ayrıştıran değil birleştiren olmalıyız. Bu temenni ile milletimizin Çanakkale Zaferi'ni kutluyor, tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum."

Erdoğan İstanbul Mitinginde İstanbul'u geri istedi Erdoğan İstanbul Mitinginde İstanbul'u geri istedi