Pandemi nedeniyle Ramazan ayında geleneksel iftar programlarının düzenleyemeyen SANKO Holding, Türkiye genelindeki 6 fabrikasında 'Değerli yıllar plaketi takdim' töreni düzenledi.

Fabrika bahçesinde düzenlenen törende, İSKO çatısı altında 10, 15, 20, 25, 30 ve 35 yılını doldurmuş olan çalışanlara plaket ve ödülleri takdim edildi.

Cübbeli Ahmet Hoca, İsmailağa Cemaati'nden Atıldı Cübbeli Ahmet Hoca, İsmailağa Cemaati'nden Atıldı

Türkiye genelinde bulunan 6 fabrikaya bağlanılarak düzenlenen canlı yayında İnegöl'deki törende konuşan SANKO Tekstil İşletmeleri İSKO Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Ertuğrul Konukoğlu, "İSKO olarak bizler bu zorlu dönemde çevreci ve yenilikçi bakış açımızla dünyanın en büyük markası olmaya devam ediyoruz. Bu güç çalışanlarımızın emekleriyle oluyor. Bugün İSKO çatısı altında 10, 15, 20, 25, 30 ve 35 yılını doldurmuş olan çalışanlarımıza plaketleri verilecek. Sanko ailesi bize güç veriyor. Bu da bize yeni hedefler koymamızı sağlıyor. Bu hedeflere çalışanlarımız sayesinde koşmaya devam ediyoruz. Bütün çalışanlarımızın yaklaşan Kurban Bayramını kutluyorum" dedi.

Konuşmanın ardından 3 bin çalışandan 538 tanesine ödül verildi. Ödül töreninde; 10 yılını dolduran 171 çalışana plaket, 15 yılını dolduran 166 çalışana plaket, 20 yılını dolduran 43 çalışana tam altın, takım elbise ve plaket, 25 yılını dolduran 82 çalışana tam altın ve plaket, 30 yılını dolduran 16 çalışana tam altın, takım elbise ve plaket, 35 yılını dolduran 2 çalışana tam altın ve plaket takdim edildi.

Ayrıca öneri veren 46 çalışana teşekkür belgesi ile tam altın, devamsızlık yapmayan 12 çalışana da teşekkür belgesi ile tam altın verildi. Çalışanlara ödülleri ise SANKO Tekstil İşletmeleri İSKO Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Ertuğrul Konukoğlu, İSKO Şube Müdürü M. Eşref Tuncer ve bölüm müdürleri takdim etti.