Fenerbahçeli futbolcuların cezaları belli oldu Fenerbahçeli futbolcuların cezaları belli oldu
Karadeniz Güvenspor tesislerinde önceki akşam turnuva öncesi konuşan Organizasyon Sorumlusu ve Starwood futbol takımı Teknik Direktörü Zafer Yiğit, turnuvanın birincisini düzenlediklerini söyledi.

Zafer Yiğit, “Şirket olarak çalışanlarımızın birlikteliğini sağlamak, sosyal ve sportif aktiviteler yaparak sevgi, saygı bağlarımızı güçlendirmek ve boş zamanlarımızda birlikte eğlenmek için şirket içinde bölümler arasında turnuvanın yapılmasına karar verdik. Bu konuda bize maddi ve manevi desteğini esirgemeyen çok değerli patronumuz Sayın Hüseyin Yıldız beye tüm katılımcı ve çalışan arkadaşlarım adına teşekkür ederim” dedi.

OYUNCU SEÇİMİ YAPILACAK
Turnuvaya 10 takımın katıldığını belirten Yiğit, “Turnuvamızda 120 kişi spor yapacak. Turnuvamıza katılan bölümler; MDF Ünitesi, Salih Pres, Sevim Pres, Melamin Pres, Emprenye Ünitesi, İdari Bina + Sevkiyat, Formaldehit + Reçine, Elektrik + Enerji, Bakım Atölyesi ve Aseral Makine. Turnuva sonunda çeşitli madalyalar ve kupalarımız olacak. Aynı zaman da çeşitli turnuvalarda mücadele etmek için Starwood Futbol Takımı Futbol Takımına oyuncu seçimi de yapılacak” diye konuştu.

Yiğit, turnuvanın 17 Eylül tarihinde sona ereceğini sözlerine ekledi. Konuşmanın ardından turnuva Emprenye ile İdari Bina arasında oynanan maç ile başladı. Mücadeleden İdari bina 9-6 galip ayrıldı. Turnuvanın ikinci maçında ise Melamin Pres, MDF Ünitesini 14- 1 yendi.