OLAYLAR ÜST ÜSTE GELDİ

Saadet Partisi İlçe Tanıtma Başkanı Resul Cerhal, yaptığı yazılı açıklamada; "Malumunuz olduğu üzere 2020 yılına gerek ülkemizde gerek ortadoğuda gerekse dünyada yaşanan bir çok önemli gelişme ile başladık. Gerek depremde gerek geçtiğimiz gün yaşanan iki çığ faciasında gerekse en son yaşanan uçak kazasında hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyoruz. Yaralılara acil şifalar diliyoruz. Bir yandan da dünyanın en büyük nüfusuna sahip Çin'de baş gösteren ölümcül virüs salgını süratle yayılmakta, tıbben henüz bununla ilgili bir çözüm bulunamamaktadır"

İNSANLIK TARİHİNİN EN TEHLİKELİ VİRÜSÜ

Ümit Özdağ Bursa'dan sığınmacı sorununa dikkati çekti Ümit Özdağ Bursa'dan sığınmacı sorununa dikkati çekti

"Ancak bugün burada sadece Çin'i değil; tüm insanlığı tehdit eden bir virüsten bahsedeceğiz: Irkçı emperyalizm yani Siyonizm. Bu virüs ABD ve İsrail eliyle Ortadoğuyu karıştırmaya devam etmektedir. İnsanlık tarihinin en tehlikeli virüsü olan bu zihniyetin amacının Büyük İsrail Projesini kurmak olduğunu Rahmetli Erbakan hocamız her zaman dile getirmişti. O gün Necmettin Erbakan'ın söylediklerini komplo teorisi olarak değerlendirenler bugün ABD başkanının açıklaması ile bir kez daha yanıldıklarını gördüler. Hükümetin kendi ifadeleriyle stratejik müttefiki olan ABD'nin Başkanı Donald Trump, bir süre önce Kudüs başta olmakla Filistin topraklarının büyük kısmının işgalini resmileştiren sözde Yüzyılın Anlaşmasını İsrail Başbakanı ile birlikte açıkladı. Buna da "Ortadoğu Barış Planı" gibi yine masum bir kılıf buldu. Bu sözde anlaşmaya göre Filistin'lileri Kudüs'ten kalıcı olarak silmek amaçlanarak büyük işgal öncesi zemin hazırlamakta, bir sonraki adımda Mescidi Aksa'nın fiili olarak yıkımı hedeflenmektedir"

KUDÜS İSTANBUL'DUR

"Kudüs demek Mekke, Medine, Şam, Trablus, Urumçi, Arakan, İstanbul demektir. Bugün Kudüs için bütün kimliklerden sıyrılıp tek bir yürek olma günüdür. Unutmayalım ki, Siyonizm ne zaman bir gözünü Kudüs'e dikse diğer gözü de mutlaka Türkiye üzerindedir. Siyonistler bu tarz çıkışlarla İslam ümmetinin duyarlılığını Türkiye üzerinden ölçmekte ve ona göre adım atmaktadır. Türkiye'den yükselecek büyük bir tepki ile her zaman olduğu gibi Siyonistler yine geri adım atacak, Kudüs'ün mücahitleri ise moral ve güç bulacaktır"

BÜYÜK KUDÜS MİTİNGİNE ÇAĞRI

"İşte bu sebepten dolayı Saadet Partisi Genel Merkezimiz tarihi sorumluluğu gereği bu hafta sonu İstanbul'da Büyük Kudüs Mitingi yapma kararı almıştır. Bu anlamda Milli Görüşçüler olarak bizler üzerimize düşen vazifemizi yaparak mitinge katılım için ülkemizin her noktasındaçalışmalar yapmaktayız. Bu çalışmalar kapsamında; 9 Şubat Pazar günü İstanbul Yenikapı meydanında yapılacak Büyük Kudüs Mitingine katılım için İnegöl'ümüzden ücretsiz otobüsler kaldırılacaktır.Ümmetin ortak davası olan Kudüs'e destek için siyasi görüşü ne olursa olsun İnegöl'ümüzdeki tüm siyasi partileri, sivil toplum kuruluşlarımızı ve ilçe halkımızı mitingimize davet ediyoruz"

AMERİKA İSRAİL'İ ÇOK SEVİYORSA, BİR EYALET VERSİN

"Erbakan Hoca'mız 1980'de yapılan Büyük Kudüs Yürüyüşü öncesi söylediği tarihi sözü bir kez daha haykırıyoruz: "Amerika, İsrail'i çok seviyorsa, İsrail'e Amerika'da bir eyalet versin" diyerek Irkçı Emperyalizme ve Siyonizm'e bir kez daha meydan okuyacağız. Mukaddes şehrimiz Kudüs'ü, mukaddes mabedimiz Mescid-i Aksa'yı, İslam diyarı Gazze'yi, her türlü işgal ve tecavüzden kurtarmak için, bütün İslam ve insanlık adına, bütün gücümüzle çalışacağımıza söz veriyoruz.9 Şubat Pazar günü İstanbul Yenikapı Meydanında yapılacak Büyük Kudüs Mitingine katılmak isteyen vatandaşlarımız şehrimizin muhtelif noktalarında bulanan miting pankartlarımızdaki irtibat numaralarına ulaşarak isim yazdırabilirler. Ayrıca yapılacak miting TV5 başta olmak üzere birçok televizyon kanalından ve sosyal medyadan canlı yayınlanacaktır.Mitingimize destek verecek herkese şimdiden teşekkür ediyor, katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum" dedi.