EN BÜYÜK KONUŞMA PLATFORMU

Dünyanın en büyük konuşma platformu TED tarafından başlatılan TEDEd CLUB organizasyonu çerçevesinde, Bursa Gençlik Ofisi ve Özel İnegöl Doğa Fen ve Anadolu Lisesi işbirliği ile Bursa'da ilk olarak İnegölde gerçekleşti.

KOUŞMACI 11 ÖĞRENCİ

Özel İnegöl Doğa Koleji Konferans salonunda yapılan konferansta Doğa Fen ve Anadolu Lisesi'nden 11 öğrenci konuşmacı olarak yer aldı. Öğrenciler, eğitim modelinden, kadına şiddete hayır mesajından, hayvan hakları, cesur olmak ve hayallerin peşinden gitmek ve sanata kadar pek çok konuda özgün fikirlerini dile getirdiler.

KONUŞMA BECERİSİ KAZANDIRILIYOR

TedxBursa Küratörü Ramis Ceyhan, " TED, bilindiği üzere dünyanın en büyük konuşma platformu. TED'in başlattığı TED-ED faaliyetleri, öğrencilere fikirlerini hazırlama, topluluk karşısında sunma ve TED tarzı konuşma becerisi kazandırmak konusunda destek veriyor" diye belirtti.

PAYLAŞMA FIRSATI BULUYORLAR

İnegöl’de öğrenciler uçan balonla peygamberimize mektup gönderdiler İnegöl’de öğrenciler uçan balonla peygamberimize mektup gönderdiler

Özel İnegöl Doğa Fen ve Anadolu Lisesi Müdiresi Leyla Durmuş" Öğrencilerimizin paylaşılmaya değer düşüncelerini ve deneyimlerini sözlü olarak ve topluluk karşısında özgün ve yetkin bir biçimde sunması için imkan sağlayan TEDED çalışmalarını okulumuzda gerçekleştiriyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Öğrencilerimiz yenilikçi fikirlerini TED tarzı konuşmalarla paylaşma fırsatı buluyor " dedi.