Tokat deplasmanından 2-0"lık galibiyetle dönen İnegölspor, 3 puanın yanı sıra Balıkesirspor"la puan farkını 1"e indirmenin ve tekrar 2.sıraya yükselmenin mutluluğunu yaşıyor. Maç sonrası açıklamalarda bulunan Teknik Direktör: "Mehmet Bulut: Zor bir maçtı. Tokat 1 puanla önümüzdeydi. Ama biz de çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız da bize güç kattılar. Maçın başında da 8-10 dakika bocalama dönemi geçirdikten sonra 10. Dakikadan itibaren maçın kontrolü bizim elimizdeydi. Futbolcu kardeşlerimiz çok iyi mücadele ettiler. Oyun anlayışımızı büyük ölçüde sahaya yansıttılar. 2 gol bulduk, daha da bulabilirdik ama önemli olan kazanmak. Futbolcularımızın kendilerine güvenmeleri açısından, ilkler de zordur bir moral oldu bu galibiyet. İnşallah bu tempo giderek artar ve lig sonunda da İnegölspor hak ettiği yere gelir" dedi.

"REKABET BAŞARIYI GETİRİR"

Basın mensuplarının ligin ilk yarısında kadro genişliği olmamasının dezavantajlarının yaşandığını hatırlatması üzerine Bulut: "Takım içerisindeki rekabet başarıyı getirir. Lig de uzun bir maraton; sakatlığı, cezası, formsuzluğu var. Alternatif oyuncu sayımız azdı. Yeni gelen arkadaşlarımızın takıma büyük katkısı oldu. Bu önemli, sadece 11 kişiyle değil, bizim 26-27 futbolcumuz var. Bireysel başarıdan ziyade takım başarısı önemli" diye konuştu.

"HEDEF PTT 1.LİG"

Teknik Menajer İsmail Güldüren ise yaptığı açıklamada: "Biz sadece kendimize şans veriyoruz, diğer takımların bize şans vermesini istemiyoruz. Çünkü biz kendi bünyemize hedef belirledik. Diğer takımların ne düşündüğü önemli değil. Tokatspor da bir basamak üzerimizdeydi. Tabi ilk yarıya bakıldığında beklentinin üzerinde bir çıkış yaptılar. Biz de ikinci yarıya güçlü 5 oyuncuyla başladık. Zaten ilk yarıda mevcut kadromuzda çıkış yakalayan futbolcularımızın yanına bunları da kattık. İnegölspor olarak burada bulunduğumuz sürece, hak edece ve oynayacak her oyuncuya kapımız açık. İnşallah gelen arkadaşlarımız da ilk yarıda başarı yakalayan arkadaşlarımıza katkı yapıp İnegölspor"un arzuladığı PTT 1. Lige çıkmak istiyoruz. Aldığımız oyuncularımızın 3 tanesini zaten sezon başında da istiyorduk" ifadelerini kullandı.

Kafkasspor Teknik Direktörü Güldüren: "PlayOff oynamak istiyoruz" Kafkasspor Teknik Direktörü Güldüren: "PlayOff oynamak istiyoruz"

"ŞAMPİYONLUK İSTİYORUZ"

Takım kaptanı Mustafa Vargel ise şunları söyledi: "Liglerin ikinci yarıları ilk yarıya nazaran daha zor olur ve ilk maçlar daha da zor olur. Tokat sıralamada üzerimizdeydi. Zor geçeceğini biliyorduk. Maç çok daha farklı bitebilirdi. Arkadaşlarımı kutluyorum"

Golcü oyuncu Raif Demir ise: "İkinci yarının ilk maçlar her zaman zordur. Biz de buna göre hazırlandık. Rakibimiz de önümüzdeydi, yenmemiz gereken bir maçtı ve 2. Sıraya yerleştik. Henüz ikinci yarının başındayız. İnşallah galibiyet serisi yakalayarak şampiyon olmak istiyoruz"

Orta saha oyuncusu Berkay Günay da: "Yönetime, teknik heyete teşekkür ediyorum. Böyle zor bir deplasmanda birbirimize kenetlenip maçı kazandığımız için mutluyuz. Herkesi kutluyorum" ifadelerini kullandılar.