Galatasaray ile Pendikspor 2. randevuda Galatasaray ile Pendikspor 2. randevuda

Bordo beyazlı ekip Mesudiye sahasında yaptığı çift kale maç ile Altay maçının hazırlıklarını sürdürdü. İdman öncesi gazetecilere açıklama yapan teknik direktör Mehmet Bulut, ikinci yarıya Tokat galibiyeti ile güzel bir başlangıç yaptıklarını ifade ederek, "Futbolcu kardeşlerimizin kendilerine güveni açısından bizim için iyi oldu. Tokat maçı artık geride kaldı. O maçtaki hatalardan dersler çıkartarak, Altay maçı hazırlıklarına başladık."dedi.

"RÖVANŞ İÇİN SAHAYA ÇIKACAĞIZ"

Ligin ilk yarısında Altay"a kaybettiklerini hatırlayan Bulut, maça rövanşı almak için çıkacaklarını söyleyerek, "Altay maçı ilk yarı kaybettiğimiz bir maçtı. İnşallah o maçın rövanşını almak için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Şuanda futbolcu kardeşlerim gayretli, antrenmandaki arzu istekleri gayet iyi. Sakat cezalı oyuncumuz yok. Eray"ın cezası bitti. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımızda bize güç kattılar. Takımda bir zenginlik oldu. Alternatif oyuncu sayımız arttı. Bu da bizim adımıza önemli. Çünkü lig uzun bir maraton. Hepsine ihtiyacımız var. İnşallah Pazar günüde taraftarımızın desteği ile Altay maçında iyi futbol oynayarak, sahadan 3 puanla ayrılırız."diye konuştu.

"LİG SONUNDA İNŞALLAH ARZU ETTİĞİMİZ YERDE BİTİRİRİZ"

İnegöl şehrinin her şeye layık olduğunu ifade eden Bulut, açıklamasını şöyle sürdürdü: "Bizim sezon başından beri oyun felsefemiz hep iyi futbol, iyi mücadele etmek. Futbolun gereklerini sahada yerine getirebilmek. İzleyenlerin ve oynayanların keyif aldığı bir takım ortaya çıkarmaktı. Bunu bu güne kadar azda olsa gerçekleştirdik. Bundan sonra daha iyi oynamamız lazım. Tempomuzu arttırmamız lazım. İyinin sonu yok. Kesinlikle onunla yetinmemek lazım. Üzerine koyarak, iyi futbolumuzu devam ettirdiğimiz sürece zaten skor kendiliğinden gelir. Lig sonunda da inşallah Allah nasip ederse arzu ettiğimiz yerde bitiririz. Lige başlarken ilk 5 içerisinde yer alabilirsek, bizim için çok iyi olur diyorduk. Şuan için inşallah hedeften sapma olmayacak. İnşallah ilk 5 içerisinde yer alabilirsek, bizim için sevindirici olacak. İnegöl şehri her şeye layık. Futbol kültürü olan bir kent. O bakımdan inşallah hafta sonu bu coşkuyu, antrenmanlardaki bu arzu ve isteği sahaya yansıtır, Altay maçından 3 puanla ayrılırız. En büyük arzumuz budur."

"GEÇEN HAFTA HER ŞEYİN BİTTİĞİ BİR HAFTA DEĞİLDİ"

İnegölspor Kulüp Başkanı İlhan Korkmaz ise ikinci yarıya geçen hafta iyi bir galibiyetle başladıklarını ifade ederek, "Bu galibiyetin anlamlı olabilmesi için önümüzdeki maçlarda da çok iyi neticeler almamız gerekiyor. Geçen hafta her şeyin bittiği bir hafta değildi. Her şeyin başladığı bir haftaydı. Bütün şehir olarak öncelikle bunu bilmemiz gerekiyor. Biz sezon başından beri birinci hedef olarak, mücadeleci bir takım kurmaya çalıştığımızı, iyi futbol oynayan bir takım kurmaya çalıştığımızı söyledik. Bunları yine söylüyorum. İnşallah bu hafta sonu da Altay"la yapacağımız maçta iyi bir mücadele sergileriz. İnşallah futbolcu kardeşlerimizde yüzümüzü güldürecek bir netice alırlar. Önümüzde daha 15 tane maç var. Her birini ayrı ayrı düşünmemiz gerekir. Camia olarak, bunu bu şekilde değerlendirirsek, işimiz daha kolay olur. Bu konuda Pazar günkü maçta taraftarımızı gerçekten yanımıza bekliyoruz. Onlara bu hafta daha fazla ihtiyacımız var. Her geçen hafta biraz daha olacak haliyle. Oraya gelsinler güzel bir futbol izleyip, galibiyetimize ortak olsunlar istiyoruz."dedi.

"ÇOK FAZLA KOMBİNEMİZ KALMADI"

Kombine konusunda taraftarlara çağrıda bulunan Korkmaz, "Kombinelerle alakalı her zaman söylüyoruz. Çok fazla kombinemiz kalmadı. Bu arada satın almak isteyen taraftarlarımıza çağrıda bulunuyorum. İnşallah kulübümüze gelip, kombinelerle alakalı tedarik ederlerse, onlar içinde takımımız içinde iyi olur."şeklinde konuştu.