Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Torun, "İlçe yöneticilerimizle, Alibeyköy mevkiine yapılan yeni hayvan pazarı ve kurbanlık satış tesislerinde incelmelerde bulunduk. Yeni satış yerinin hayırlı olmasını dileklerinde bulunarak gözlemlerimizi aktarma ihtiyacı duyduk. Hayvan Pazarındaki üreticilerimizin sorunları dinledik. Kurbanlık satışı yapan ve kurbanlık almaya gelen vatandaşlar sohbet ederken vatandaşın şikayet ve taleplerini dinleyip gerekli mercilere ileteceğimizi söyledik."

"Vatandaş inşaat alanın halen bitmediği için iş makinelerinin çalışmasından rahatsız. Satıcının: yem ve sulama alanlarının yetersiz oluşu yer fiyatlarının yüksek olmasından çok dertli. Ortalama hayvan başına 15 gün için 400 TL yer parası ödediklerini ve diğer maliyetlerin vatandaşın cebine ek bir maliyet olarak yansıdığını görüyoruz. Bir yanda yem fiyatları alıp başını gitmiş, bir yanda vatandaşın alım gücü düşmüş."

CHP'nin kazandığı Pınarbaşı'na kayyım atandı CHP'nin kazandığı Pınarbaşı'na kayyım atandı

"Ayrıca bu tesislerin ihale, yer teslimi aşamalarında geç kalındığı, oysaki bir yıl önceden yeni hayvan pazarı ihtiyacı ve burada ki eksiklikler belliydi. İnşaatın bitmemesinden alıcı ve satıcılar şikayetçi. Bir an önce bu üretici vatandaşlarımızın ihtiyaçları giderilmelidir." diye konuştu.