AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Türk milletinin tarihine bakıldığında en huzurlu ve güçlü olduğu dönemlerini birlik ve beraberlik bağlarının en kuvvetli olduğunda yaşadığına dikkat çekerek, toplumun tüm kesimlerinin bu bağları zayıflatacak, kopartacak davranışlardan kaçınması gerektiğini vurguladı.

SIKINTILARI AŞACAĞIZ

Hüseyin Şahin, yeni yıla ilişkin mesajında ülkemizin barış ve huzur içinde yaşaması dileğinde bulunurken, birlik ve beraberliğin toplumu ayakta tutan en güçlü bağ olduğunu söyledi. Türkiye'nin geride bıraktığı 2013 yılının son günlerinde yaşadığı sıkıntıları atlatacak kadar güçlü olduğunu belirten Şahin, "Türkiye son 12 yılda siyasi istikrara bağlı olarak ekonomik açıdan güçlü bir ülke haline geldi. Küresel gelişmelere paralel dünyada söz sahibi ülkeler arasında yer alıyor. Ancak, Türkiye'nin güçlü olmasını istemeyenler, her zamanki gibi engel olma girişimlerini sürdürüyorlar"dedi.

Son günlerdeki gelişmelerin, ülkeye önemli derecede ekonomik kayıp yaşattığını vurgulayan Hüseyin Şahin, Türkiye'nin nereden gelirse gelsin, bu tür saldırıları aşmak zorunda olduğunu söyledi.Bunun için öncelikle birlik ve beraberlik içinde olunması gerektiğini belirten Şahin,"Aramıza nifak sokanlara asla fırsat vermemeliyiz. 2014 yılında belediye seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı seçimi var. Kritik bir dönemden geçiyoruz. Ülkemizin bütün fertlerinin sağduyusuyla hareket edeceğine ve birlik beraberlik içinde bu sıkıntıları aşacağımıza inancım tamdır"diye konuştu.

AKİF'İN DİZELERİ

Hüseyin Şahin, mesajında İstiklal Marşı'nın yazarı Mehmet Akif Ersoy'un dizelerinden alıntı yaparak düşmanların toplumdaki ayrışmayı nasıl gerçekleştirdiklerine örnek verdi. Akif'in 'Girmeden tefrika bir millete, düşman giremez. Toplu vurdukça yürekler, onu top sindiremez' dizeleriyle birlik ve beraberliği çok güzel anlattığını ifade eden Milletvekili Şahin, "Milli şairimiz, düşmanların bir topluma önce tefrika(ayrılık, nifak) sokarak girdiğini anlatıyor. Büyük şair, 'kalpler, yürekler toplu atarsa, birlikte çarparsa, toplumu top-tüfek bile sindiremez' diyerek birlik ve beraberliğin güçlü olmasıyla toplumun yıkılmasının mümkün olmadığını vurgulamış. Başka söze gerek yok. Yeter ki birlik olalım" dedi.

Kütahya'da oylar yeniden sayıldı, işte son durum! Kütahya'da oylar yeniden sayıldı, işte son durum!
.