İnegöl'de adına yakışır 75 proje üreten okul rekor kırdı İnegöl'de adına yakışır 75 proje üreten okul rekor kırdı

Merkez inşaatında İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Doğru, MÜSİAD Yönetim Kurulu üyeleri ile incelemelerde bulunan MÜSİAD İnegöl Başkanı Mehmet Döngel, ''Merkezimiz zemin + 2 kat projeye göre 24 derslikli olacak şekilde anahtar teslim olarak yapılacaktır. Hedefimiz bir sonraki eğitim öğretim yılına yetiştirmektir. Binamızın tuğla örümü ve çatı kapama işleri bitti. Şimdi binamızın su, elektrik gibi tesisat çalışmalarına başlanılacak."

"Bu merkez ile artık İnegöl'de genç cevherlerimizi ve yetenekli öğrencilerimizi en iyi çalışma ortamlarında, bilim ve teknolojiyle iç içe güzel projeler yapacakları bir eğitim merkezine kavuşturuyoruz. İnşallah bu eğitim merkezimizde çocuklarımızın bütünsel olarak gelişimlerine şahitlik edecek, nice başarılı çalışmaları yaptıklarına tanık olacağız.'' dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürüm Ali Doğru ise ''Merkezin yapımını üstlenen MÜSİAD İnegöl Şubesine ve üyelerine gönülden teşekkür ediyorum. MÜSİAD Saime Sultan Bilim Sanat Merkezimiz bittiğinde ve inşallah yeni eğitim yılına yetiştirdiğimizde İnegöl'den Bursa'ya gitmek zorunda kalan öğrencilerimizi bu sıkıntılı durumdan kurtaracağız ve ailelerine nefes aldıracağız. İnegöl eğitimine ciddi kalite katkısı sağlayacak Merkezimizin bitimi için MÜSİAD İnegöl Şubesi yönetimi ile sürekli çalışmaları takip etmekteyiz. Umarım bir an evvel bitirir ve eğitim öğretim yılına yetiştiririz.'' diye konuştu.