Yarının umudu olan çocukların vatanına, milletine ve bayrağına bağlı, çağı yakalamış, nitelikli ve donanımlı bir şekilde yetişmeleri için uğraş veren İnegöl Belediyesi Beşinci Mevsim Kreşi, ikinci yılında da önemli etkinliklere imza atmanın mutluluğunu yaşıyor. Bu kapsamda çocukların tatil dönemini verimli ve eğlenceli bir şekilde geçirebilmesi adına kreş bünyesinde düzenlenen yaz kursu sona erdi.

Yaz dönemine girilmesiyle birlikte 1 Temmuz 2019 tarihinde başlayan yaz okulunda, kurban bayramı öncesi bugün sertifika heyecanı yaşadı. 1 ayı aşkın süreyle yaz kursuna gelen 25 çocuk, tatil döneminde enerjisini ve yeteneklerini sevk edecekleri uğraşlarla dolu dolu bir dönem geçirdi. Kurs süresince uzman eğitmenler tarafından çocuklara farklı alanlarda dersler verildi. Yaz okulu kapsamında çocuklara; İngilizce dersleri, değerler eğitimi, akıl oyunları, el sanatları, sportif etkinlikler, sosyal ve kültürel etkinlikler, Toprak ile Tanışma (İnegöl Orman İşletme Müdürlüğü ile ortak etkinlik) ve Doğa Yürüyüşü gibi programlar yapıldı.

Polis Mesleki Eğtim Merkezlerine 7 bin 500 öğrenci alımı yapılacak. Polis Mesleki Eğtim Merkezlerine 7 bin 500 öğrenci alımı yapılacak.

Bugün 11.00'da kreş binasında sertifika töreni düzenlendi. Aileleriyle birlikte törene katılan minikler, öğretmenlerinin elinden sertifikalarını aldılar. Daha sonra toplu hatıra fotoğrafıyla tören son buldu.